Balesetek Hírek

Pótkocsi kerekének ütközött, majd az árokba vágódott az Opel

Csütörtök délután egy Opel közlekedett a 491-es úton Tiszabecs felől sonkád irányába. A jármű a 34-35-ös km.szelvény között az egyenetlen úttesten a feltehetően nem helyesen megválasztott sebesség miatt az előtte haladó Volvo nyergesbillenős kamion pótkocsijának bal hátsó kerekének ütközött.

Az Opel a feltehetően nem helyesen megválasztott sebesség miatt az előtte haladó Volvo nyergesbillenős kamion pótkocsijának bal hátsó kerekének ütközött.

A tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki a sérülteket.

Az Opel ezután balra letért az úttestről és bal oldali árokba vágódott. A balesetben négyen ( egy embert életveszélyes, egy súlyos, ketten pedig könnyebben ) sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett a legsúlyosabb sérültért.

A fehérgyarmati rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A műszaki mentéshez a katasztrófavédelem fehérgyarmati és mátészalkai tűzoltó egységei vonultak. A tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki a sérülteket. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat a rendőrök terelték. A fehérgyarmati rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 302 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!