Kategóriák

Kategóriák

Egyéb Hírek Logisztika Szervezetek hírei

A német olimpiai csapat hivatalos partnere Londonban is a DB Schenker

Teljes körű szolgáltatás és logisztika az újabb sport sikerek érdekében

(Berlin/Düsseldorf,2012.Április 24.) A 2012-es londoni nyári olimpiai és paralimpiai játékokra készülő válogatott egyenruhájának bemutatása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Német Olimpiai Szövetség egy különleges díjjal „A 2012-es londoni német olimpiai csapat hivatalos Logisztikai partnere” tüntette ki a Schenker Deutschland AG-t. „A kiemelkedő teljesítmény nemcsak a sportban, hanem a logisztikában is fontos a Német Olimpiai Szövetségnek. Nekünk, mint többek között sportlogisztikával foglalkozó cégnek ezért is különösen nagy megtiszteltetés, hogy a 2012-es nyári játékok szervezői ismételten a DB Schenkert választották partnerüknek.” – mondta az április 24-én a Düsseldorfi Messehallenben megtartott sajtótájékoztatón Christian Schultze a DB Schenkersportevents vezetője.

A DB Schenkersportevents logisztikusai gondoskodnak arról, hogy az olimpiai csapat teljes felszerelése –az edzésen és versenyen használatos segédeszközöktől kezdve a szükséges gyógyszerekig- időben az olimpiai faluba érkezzenek. A Schenker szakértői a színfalak mögött a logisztikai szolgáltatások teljes palettáját felvonultatják: a légi vagy közúti szállítás tervezésétől kezdve az eszközök kezelésén keresztül egészen az olimpiai faluba vagy a versenyhelyszínekre való eljuttatásig. Mindezt olyan pontossággal, ahogy azt ez a kiemelkedő sportesemény megköveteli. Emellett a DB Schenker a London 2012 Német Háznak, a sportolók, szponzorok, médiában dolgozók és politikusok találkozóhelyének hivatalos logisztikai partnere is, így szintén annak teljeskörű ellátásáért felelős. A brit kollégákkal együtt koordinálják és megszervezik a bútorok, biztonsági felszerelések, irodai felszerelések, reklámanyagok, de még a német sör londoni Docklands Múzeumba való szállítását is, ahol egyébként a Német Ház 2012. július 26-tól augusztus 11-ig tart nyitva.

A DB Schenker nyári játékok iránti elkötelezettsége nagy múltra tekint vissza, hisz már az 1972-es müncheni olimpián is hivatalos szállítmányozóként képviseltette magát. A 2000-es sydney-i olimpia óta pedig a Schenker Deutschland AG a német olimpiai csapat illetve a Német Ház szállítója.

Forrás: DB Schenker Hungary
.

(Ezt a cikket 235 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE