DAF Hírek Külföld Márkahírek

Elkészült az első marokkói összeszerelésű DAF CF85

A CFAO Motors Maroc gyártósoráról 2012. május 10-én, csütörtökön legördült az első helyben összeszerelt DAF CF85-ös típusú teherautó. Ez jelzi, hogy a 2005 óta a DAF teherautók marokkói marketingjéért és értékesítéséért is felelős CFAO megkezdte a DAF gépjárművek helyi összeszerelését.

A CFAO Motors marokkói üzemében a közkedvelt DAF CF-sorozat két modelljének összeszerelése folyik: az egyik egy általános felhasználású, kéttengelyes vontató, a másik egy négytengelyes (8×4-es kerékképletű) merev járműtestű teherautó, mely olyan felhasználási területeken vethető be, mint például a bányászat. “Ezek nagy tömegű áruk belföldi fuvarozására ideális járművek, mivel megbízhatóak, s a járművezető számára kiemelkedő komfortot és alacsony tüzelőanyag-fogyasztást kínálnak”, mondja Philippe de Condé, a CFAO Motors Maroc teherautó üzletágának ügyvezetője. “A 19 tonnáig terjedő járműkategóriában a DAF piaci részesedését tovább szeretnénk növelni. Az elmúlt évben elért 9%-os részesedésünket 2012-ben szeretnénk 11% fölé tornászni.”

A CFAO Motors Maroc az eindhoveni DAF Truckstól Casablancába szállított úgynevezett CKD-csomagok (‘’Completely Knocked Down’’, teljesen szétszerelt járművek alkatrészeinek) felhasználásával hetente átlagosan öt darab CF-típusú teherautót szerel össze. A CFAO szerelőmunkásait a DAF képezte ki a feladatra. Az ISO 9001-es minősítés mellett ez a garancia arra, hogy a Marokkóban összeszerelt tehergépjárművek minősége ugyanazt a kiemelkedő színvonalat éri el, mint az Eindhovenben gyártott járművek.

“A CFAO olyan piacvezető és professzionális partner, melynek célja a DAF marokkói pozícióinak további erősítése”, mondja Michiel Kuijs, a DAF Trucks N.V. értékesítési tevékenységekért felelős ügyvezetője. “E céljának eléréséhez a CFAO egy hat értékesítési és szervizpartnerből álló, professzionális hálózatra támaszkodik.”

Forrás: DAF Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 211 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .