Balesetek Hírek

Egy fiatal anya és három gyermeke vesztette életét a 44-es főúton – Iszonyatot keltő képtartalom!

Egy 28 éves anya és három gyermeke vesztette életét a 44-es főúton hétfőre virradóra, amikor gépkocsijuk frontálisan ütközött egy kamionnal Békéscsaba és Kondoros között – tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

Rendőrök helyszínelnek a 44-es főút békési úti elágazásánál, Békéscsabától mintegy tizennégy kilométerre, ahol négy ember vesztette életét a 44-es főúton az éjszakai órákban, amikor eddig ismeretlen okok miatt egy kamion személygépkocsival ütközött össze. Az ütközés következtében a gépkocsiban utazó négy személy azonnal életét vesztette. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség mind a négy sávot lezárta. MTI Fotó: Donka Ferenc

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a személygépkocsi, amely Szarvas felől Békéscsaba irányába haladt, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy román kamionnal.

A személygépkocsit vezető fiatal nő és vele utazó gyermekei az ütközés következtében a helyszínen életüket vesztették.

A békéscsabai rendőrkapitányság szakértők bevonása mellett vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás: MTI  (brg \ bki)
.

(Ezt a cikket 264 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!