GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉS RENAULT PREMIUMOKKAL A SZEMEREY TRANSPORT ZRT.-NÉL

A 2011-ben a Szemerey Transport Zrt. számára átadott 25 db-os Premium Route flotta beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ennek bizonyítékaként az ügyfél újabb 25 db nyergesvontatót rendelt, melynek leszállítására 2012. május 2-án, ünnepélyes keretek között került sor.

« A válság megtanította a magyar vállalkozókat arra, hogy a hatékonyság akkor is fokozható, és szükséges is fokozni, ha egyébként elégedettek a vállalatuk általános teljesítményével. » – nyilatkozta Szemerey Lóránd, elnök-vezérigazgató, amikor a vásárlási döntésének motivációjáról kérdezték a sajtótájékoztatón. « Egy fuvarvállalat esetén kézenfekvő, hogy a járműállomány hatékonyságán és gazdaságosságán javítsunk. »

« Amikor teszteltük a Renault Premium Route nyergesvontatót, a versenytársaihoz képest 2-3 literrel kevesebbet fogyasztott a valós fuvarfeladatok során, amely óriási megtakarítást jelent egy olyan nagy flotta esetén, mint a mienk.» – beszélt kedvező kezdeti tapasztalatairól a magyar belföldi fuvarozás meghatározó vállalatának vezetője. A cég flottájának működtetésében az üzemanyagköltség teszi ki a költségek legnagyobb hányadát, mintegy kb. 4 milliárd forintot éves szinten. Vagyis 2-3 liter is óriási megtakarítást jelent a 650-es flotta számára.

A tavaly decemberben átadott 25 db Renault Premium nyergesvontató beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és hozza a várt megtakarítási eredményeket.

A fogyasztását tekintve optimalizált Renault Premium Route 460 LE-s járművek által biztosított üzemanyag-megtakarítást fokozza, ill. hosszú távon megfelelő szinten tartja a gépkocsivezetőknek kialakított Optifuel Training (elméleti és gyakorlati oktatás), valamint az ellenőrzést szolgáló Optifuel Infomax szoftver.

A felsorakoztatott fehér, ill. piros színű járművek kulcsait Philippe Gorjux, a Renault Trucks Közép-Kelet Európai Régiójának alelnöke adta át, és kommentárjában kitért a járműflotta vásárlása mellett a kiegészítő szolgáltatások fontosságára.

A Szemerey Transport Zrt. ugyanis RTFS finanszírozással és 5 éves teljes körű, kilométer elszámolású karbantartási szerződéssel vásárolta a járműveket, melyeket a Delta-Truck Kft.-nél, a Renault Trucks egyik legnagyobb magyar márkaszervizében végeznek majd.

A Szemerey Transport és a Renault Trucks között hagyományos és régi jó kapcsolat áll fenn, melyet az ismétlődő szállítások és a kiváló együttműködés ügyfél, gyártó és márkaszerviz között csak tovább erősít.

A Szemerey Transport Zrt. az első számú magyar belföldi fuvarozó vállalat.

Az 1990-ben alapított, miskolci telephelyű vállalat járműállománya vegyes, az 1 tonnás kisteherautótól a 24 tonnás nagyteherautóig terjed, és több márkát is magába foglal. A Renault Trucks márka aránya jelenleg megközelíti az 50%-ot.

A vállalat alapvetően (90-95%-ban) belföldi fuvarozással és disztribúcióval foglalkozik és 10 telephellyel (depóval) rendelkezik az ország területén. De ügyfeleik teljes kiszolgálása érdekében nemzetközi szállítmányozással is kiegészítették profiljukat.

Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 322 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?