Ajánlatok Hírek Logisztika

Újdonság: a TimoCom Identify szolgáltatás segít az üzleti partnerek felülvizsgálatában.

A biztonság elengedhetetlen azon üzleteknél, amelyek online fuvarbörzén keresztül köttetnek. Azonban még a legjobb elővigyázatossági intézkedések sem pótolhatják a szakmai gondosságot. Az új TimoCom Identify szolgáltatással a düsseldorfi IT-szolgáltató ügyfeleinek kíván segíteni a potenciális üzleti partnerek felülvizsgálatában.

A fuvarbörze és a tenderkiírási platform üzemeltetője tisztában van vele, hogy a jó üzlet alapja a biztonság. A TimoCom ezért egyaránt sokat fordít a személyi és műszaki-technológiai feltételek megteremtésére, valamint a fejlesztésekre. Most bővítette többszintű biztonsági rendszerét, bevezette a TimoCom Identify-t. Az új szolgáltatással a cég a felhasználók szakmai gondosságára apellál. „Mindennap azon dolgozunk, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Ez a napi 300.000 ajánlatot tekintve igazi kihívás. Ugyanakkor minden munkának megvannak a maga sajátosságai, ezért az ügyfeleknek minden esetben le kell ellenőrizniük üzleti partnerüket. Ha ezután még mindig alapos okuk van kételkedni az adatok hitelességében, ügyfeleink igénybe vehetik TC Identify szolgáltatásunkat.“ – mondta Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője.


Előzetes vizsgálat a kockázat csökkentésére

Aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást, mindenekelőtt ellenőriznie kell a potenciális üzleti partnert. Ez azonban a rohanó mindennapi munka során gyakran elmarad. Még csúcsidőben is be kell tartani a legfontosabb szabályokat. Hiszen aktív fellépéssel a kockázat csökkenthető. A www.timocom.hu oldalon a „Biztonság“ fül alatt található egy lista, amely fontos tanácsokat nyújt a felhasználóknak az új üzleti partnerek ellenőrzéséhez. Fontos a megbízott adatainak összehasonlítása a TC Profile fuvarjegyzékben megadott információkkal, illetve a felhasználóknak azokat a dokumentumokat is ellenőrizni kell, amelyeket a megállapodás megkötése előtt bekér a partnertől.

Ha a felhasználó elvégezte ezt az előzetes vizsgálatot, és ezután is maradtak kétségei a másik fél hitelességét illetően, akkor fordulhat a TimoCom Identify csapatához. A beküldendő űrlapot és a részletes követelményeket a www.timocom.hu oldalon, a “Biztonság” fül alatt a TimoCom Identify menüpontban találja.

Miután a megbízási űrlap beérkezett az identify@timocom.com email címre vagy a +49 211 8826 5000-ás faxszámra, a TimoCom Identify csapata maximum öt munkaórán belül elvégzi az átfogó ellenőrzést.

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 203 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .