Balesetek Hírek

Kamion ütközött személyautóval az M7-esen Ordacsehinél

Teljes útzár volt az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán Ordacsehinél, ahol hétfő délután egy szlovén kamion személyautóval ütközött – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

MTI Fotó: Varga György

Bíró Gábor a nem sokkal 15 óra után történt balesetről korábban annyit mondott, hogy egy ember a helyszínen meghalt, amikor a Nagykanizsa irányába haladó kamion – eddig ismeretlen okból – átszakította a két pályát elválasztó szalagkorlátot és a túloldalon összeütközött egy, a főváros irányába tartó személygépkocsival.

A sajtóreferens utóbb elmondta, hogy a balesetben elhunyt 55 éves férfi egyedül utazott. A kamion vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, őt a siófoki kórházba szállították – tette hozzá.

Rendőrök, tűzoltók dolgoznak a baleset helyszínén az M7-es autópályán, Ordacsehinél, a lehajtónál, ahol egy kamion átszakította a szalagkorlátot és áttért a szemközti sávba és összeütközött egy személygépkocsival. A balesetben a személyautó sofőrje elhunyt, a kamion vezetőjét kórházba szállították.
MTI Fotó: Varga György

Rajnai Tamás, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-nek arról számolt be, hogy az oldalára dőlt kamion a Budapest irányába vezető pályán mindkét sávot elzárta, a műszaki mentést 17 óra után tudták megkezdeni. Hozzátette: a kamion egy tonna napraforgó granulátumot szállított, amelynek legalább a fele, továbbá jelentős mennyiségű, mintegy 200 liternyi üzemanyag is kifolyt a pályára.

A műszaki mentésben marcali és balatonboglári tűzoltók, valamint az autópálya-mérnökség szakemberei vettek részt. A baleset körülményeit vizsgálják.

Forrás: MTI  (bzsó \ bri)
.

(Ezt a cikket 616 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!