Hírek Logisztika Rendezvények

A Logisztika Napja 2012

Magyarország először csatlakozik az április 19-én zajló nemzetközi programhoz

Raktárak, kikötők, logisztikai központok nyitják meg kapuikat a Logisztika Napja 2012 rendezvénysorozat alkalmából április 19-én. Magyarország idén csatlakozott először a Német Logisztikai Egyesület (BVL) kezdeményezéséhez, hat városban és húsz helyszínen zajlanak majd az ingyenesen látogatható események.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) felhívására néhány nap alatt huszonkét szervezet vállalta, hogy eseményt szervez a logisztikai szakma népszerűsítése érdekében. Budapest mellett Debrecenben, Dunaújvárosban, Győrben, Fóton, Székesfehérváron és Szolnokon lesznek programok. A cél, hogy az érdeklődők közelebbről is megismerhessék a magyar GDP 9-10 százalékát adó logisztikai szektort és kapcsolt ágazatait.

A programok ingyenesek, a folyamatosan frissülő lista az MLBKT honlapján érhető el.

 

Az MLBKT küldetése

Az MLBKT azoknak az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó szakembereknek a közössége, akik hatékony, fenntartható és etikus ellátási láncokat hoznak létre és működtetnek. Feladatunk, hogy tevékenységünkkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy a globális és helyi ellátási láncok ne sodorják veszélybe bolygónk és a következő nemzedékek jövőjét.
.

(Ezt a cikket 277 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE