Balesetek Hírek

Kettészakadt a fának csapódott Mercedes teteje

Vasárnap reggel egy SEAT közlekedett a 4-es főúton Komoró felől Kisvárda irányába. Fényeslitkénél ( 326-os km.szelvénynél ) ismeretlen okból a jármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A SEAT nekiütközött a vele szemben közlekedő ukrán rendszámú Mercedes kis tehergépkocsi bal oldalának.

A Mercedes az ütközés erejétől balra lesodródott az úttestről. A bal oldali árokba hajtott, ott nekiütközött a egy fának, majd a partfalnak vágódva megperdült. Kidöntött egy másik fát, majd az ütközés helyétől kb. 100 méterre hátuljával egy fának csapódva megállt. Az áruval megrakott Mercedes karosszériája meghajlott és a teteje kettérepedt. A SEAT az ütközés után irányíthatatlanul haladt tovább a menetirány szerinti bal oldalon, majd kb. 200 méterre állt meg.

A balesetben személyi sérülés nem történt. A SEAT vezetője és a Mercedes négy utasa sértetlenül úszta meg az ütközést. A kiérkező mentőknek senkit sem kellett elszállítani. A záhonyi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A teljesen összetört Mercedest autómentő állította “talpra” és szállította el. A mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték. A mentés késő délelőtt fejeződött be.

További képek >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 229 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!