Hírek Navigáció

Becker Transit 50. Kamionos beállítások

Rengeteg írás született már a Becker új, 50-es szériájának készülékeiről, de a menüről eddig nem sok szó esett… Most pótoljuk.

Miután a készülékek elég sokat tudnak, ezért a menüjük is elég szerteágazó. Az a szerencse, hogy a nagyrészükhöz csak “egyszer nyúlunk egy életben”. Ebben a részben (csak) a kamionos beállításokat vesszük sorra. Három profilt állíthatunk be, ami lehet akár ugyanennyi különböző járműfajta, de akár három különféle teherautó is. Így ezzel az egy eszközzel, akár több pilóta is dolgozni tud (természetesen nem egy időben).

Azt, hogy éppen melyik beállítást használjuk, az útvonal-beállítások között ellenőrizhetjük (jelen esetben az 1-es profilt).

Ezen belül a kamion különböző méreteit, illetve tulajdonságait adhatjuk meg. Az egyes profilra kattintva, a jelenlegi beállításokat láthatjuk.

A képen a különböző tulajdonságokra kattintva beállíthatjuk azokat. A teherautó képe alatt, a szerelvény méreteit (hossz, szélesség, magasság), míg ez alatt a pótkocsi adatait állíthatjuk be.

A jobboldalon felül, a 80 km/óra “mögött” a sebességet, alatta pedig a szerelvény súlyát adhatjuk meg.

Végül, de nem utolsósorban, a veszélyes anyagok fajtáját állíthatjuk be.

Természetesen figyeljünk oda az autópálya, a fizetős utak, illetve a behajtási engedély megfelelő használatára is, mert ezek is megtréfálhatnak az útvonal tervezésekor. A Becker kamionos készülékei a Navteq megfelelő adatbázisát használják.

Néhány technikai adat a Becker Transit 50-ről:

– Kijelző: 12,7 cm (5”) érintőkijelző
– Szín: fekete és hideg szürke
– GPS vevő: SIRF Star III GSC3TW
– Memória: 4 GB belső memória
– Akkumulátor: 1200 mAh lítium ion
– Portok: Micro USB
– Bővíthető: Micro SD (32 GB-ig, Class 6)
– Méret (SZxMAxMÉ): 140 x 90 x 17 mm
– Súly: 200 g

A készüléket az NNG biztosította számunkra, ezúton is köszönjük!

Forrás: NaviGyurci
.

(Ezt a cikket 325 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .