DAF Hírek Márkahírek

A DAF külön weboldalt indít a felépítménykészítők számára

A DAF Trucks információs weboldalt (www.dafbbi.com) indít el kifejezetten a teherautófelépítmény-készítők számára. Az online felület tíz nyelven érhető el, és rengeteg olyan adat, útmutatás található rajta, melynek segítségével a felépítménykészítők hatékonyabban végezhetik a ráépítéseket a DAF-alvázakra.

Ha egy teherautó kigördül a gyárból, első útja rendszerint a felépítménykészítőhöz vezet, ahol billenőplatót, ponyvás felépítményt, rakodódarut vagy kitámasztó lábakat stb. építenek rá. A DAF új weboldalán megtalálhatók az alvázak részletes műszaki rajzai, továbbá specifikációs lapok és útmutatók, melyek minden segítséget megadnak a felépítménykészítőknek az összeszereléshez, ráépítések elvégzéséhez. Olyan rácsnézet is a felépítményezők rendelkezésére áll, melynek hasznát vehetik, mikor a csíkokat, logókat és a fuvarozó márkajelzéseit ragasztják fel a járműre.

 

A weboldal célja segítséget nyújtani a felépítménykészítő szakma képviselőinek ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban készíthessék el a lehető legjobb megoldásokat. A felhasználók a tervezésnél hasznos CAD-fájlokat tölthetnek le az oldalról, ezenkívül olyan háromdimenziós fájlok is rendelkezésükre állnak, melyek segítségével a fuvarozó megnézheti, hogyan is mutat majd a kész teherautó az úton. A weboldal angol, holland, cseh, francia, német, magyar, olasz, lengyel, spanyol és orosz nyelven érhető el.

 

A DAF Trucks N.V. a világ egyik legnagyobb nehéz kategóriás tehergépkocsi-gyártójának, az amerikai PACCAR Inc.-nek a leányvállalata. Élen jár a könnyű-, közép- és nehéz tehergépkocsik gyártásában – Európában* közel 15,5 százalékos piaci részesedést ért el a 15 tonna feletti járművek kategóriájában. A vállalat vontatók és alvázak minden fuvarozási igényt kielégítő, teljes választékát kínálja. Termékeihez kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat is nyújt: ide tartozik a MultiSupport javítási és karbantartási szolgáltatás, a PACCAR Financial pénzügyi-finanszírozási szolgáltatásai és a világszínvonalú alkatrészellátás. Mindezeken felül saját fejlesztésű fődarabokkal – például tengelyekkel és motorokkal – is ellátja a városi és távolsági buszok gyártóit az egész világon. A DAF Trucks N.V.-nek a hollandiai Eindhovenben és a belgiumi Westerlóban működik gyára, ezenkívül ezernél is több márkakereskedéssel és -szervizzel rendelkezik szerte Európában.

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 289 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE