Balesetek Hírek

Tehergépkocsik ütköztek Nyírtelek és Nyíregyháza között

Péntek éjjel egy műanyagárut szállító Ford kis tehergépkocsi közlekedett a 38-as főúton Nyírtelek felől Nyíregyháza irányába. Információk szeriont a 36-os km.szelvénynél eddig tisztázatlan körülmények között a jármű áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő rönkfával megrakott pótkocsi IFA-val.

Az IFA félig felborult, a pótkocsi tartotta meg.

A Ford fülkéje összeroncsolódott, rakománya az úttestre szóródott. Az IFA félig felborult, a pótkocsi tartotta meg. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. A Ford vezetőjét a tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki az összetört vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek.

A Ford fülkéje összeroncsolódott, rakománya az úttestre szóródott.

A Ford vezetőjét súlyos, az IFA sofőrjét könnyű sérüléssel szállították kórházba.

A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak.

A Ford vezetőjét súlyos, az IFA sofőrjét könnyű sérüléssel szállították kórházba. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat több órára lezárták. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 336 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!