Ajánlatok Hírek Szerviz

A MOL Dynamic haszongépjármű motorolajok ismét bizonyítottak

A MOL Dynamic csúcsteljesítményű haszongépjármű motorolajai megkapták a Volvo, a Scania és a MAN vezető haszongépjármű gyártók jóváhagyásait, amellyel a gyártók hivatalosan is elismerték, hogy a MOL Dynamic motorolajok a legszigorúbb minőségi követelményeknek és környezetvédelmi előírásoknak is messzemenőkig megfelelnek.

 A MOL haszongépjármű motorolajai március elején több vezető motorgyártó elfogadását is megszerezték. A Scania a MOL Dynamic Synt Diesel 10W-40 motorolaj használatát hagyta jóvá, míg a német MAN haszongépjármű gyártó a MOL két nagyteljesítményű motorolaja, a MOL Dynamic Mistral 10W-40 és a MOL Dynamic Transit 10W-40 mellett tette le ismét a voksát. A haszongépjármű motorok élettartalmát előtérbe helyező Volvo és Renault pedig a MOL Dynamic Tornado 5W-30 motorolajra adott jóváhagyását hosszabbította meg, amely többek között annak elismerése, hogy a teljesen szintetikus olaj kivételes védelmet és nagyfokú motortisztaságot biztosít.

 A most megszerzett jóváhagyások is azt igazolják, hogy a MOL nagyteljesítményű haszongépjármű motorolajai kivétel nélkül megfelelnek a legkorszerűbb nehézdízel motorok szigorú követelményeinek, valamint hiánytalanul eleget tesznek a hatályban lévő környezetvédelmi előírásoknak is.

A jóváhagyási rendszereket a gépgyártók azért tartják fenn, hogy biztosítsák az általuk gyártott motorkonstrukciókhoz és kipufogógáz-kezelő rendszerekhez legjobban megfelelő motorolaj használatát, ezáltal hosszú távon garantálják a motorok hatékony és problémamentes működését. Mivel az egyes járműgyártók műszaki megoldásai különböznek, így a motorolajoknak nem csupán a szigorú általános követelményeknek, hanem a járműgyártók specialitásainak is meg kell felelniük. A jóváhagyások megszerzésével a motorolajok garantáltan alkalmazhatók az adott gépjárműgyártó motorjaiban.

„Azzal, hogy a MOL Dynamic haszongépjármű motorolajai megszerezték a Volvo, a Scania és a MAN jóváhagyásait az elmúlt évek fejlesztési munkája ismét elismerést nyert. Bízunk benne, hogy az idei évben még számos jóváhagyással büszkélkedhetünk, mind a haszongépjármű, mind pedig a személygépjármű motorolajok terén” – mondta Nemesnyik Ákos, a MOL-LUB Kft. termékfejlesztés és kenéstechnikai szolgáltatás vezetője.

 A MOL Dynamic csúcsteljesítményű haszongépjármű motorolajai a Volvo, Scania és MAN jóváhagyásokon felül valamennyi vezető haszongépjármű gyártó elfogadásával rendelkeznek, így a Mercedes-Benz, Renault, Iveco, MTU, Tatra, Deutz, Cummins, AVIA, MACK, DAF motorokban történő felhasználásuk is széles körben elterjedt.

MOL-LUB Kft.
.

(Ezt a cikket 343 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE