Kigyulladt a szlovák kamion Kékcsén

Hétfő délelőtt egy szlovák rendszámú 24 tonna műanyag granulátumot szállító Scania kamion közlekedett Kékcse, Kanyári utcán ( 3814-es út kékcsei szakasza ) Kisvárda irányába. A vezető azt vette észre, hogy a fülke alól fehér füst jön ki. Gyorsan lehúzódott az út szélére.

A záhonyi és kisvárdai tűzoltók oltották el az égő Scaniát.

A sofőr egy a járdán haladó férfit megkért, hogy hívja a tűzoltókat, ő pedig poroltóval próbálta eloltani a lángokat. Csak annyit sikerült elérnie, hogy a rakományt védte. A tűzhöz a kisvárdai és záhonyi tűzoltók vonultak. Kiérkezésükkor a fülke már nagy lánggal égett.

Kigyulladt egy szlovák kammion Kékcsén.

A Scania fülkéje kiégett, de a tűz nem terjedt át a rakományra.

Az oltás idejére a az utat lezárták, a forgalmat terelték. A fülke teljesen kiégett, a lángok belekaptak a félpótkocsi tetejébe is, de nem tudtak átterjedni arra. Az égő kamion meggyújtotta az út melletti aljnövényzetet is.

Az égő kamion meggyújtotta az út melletti aljnövényzetet is.

Az oltás idejére az utat lezárták.

A gépkocsivezetőt füstmérgezés gyanújával szállították kórházba.

A gépkocsivezetőt füstmérgezés gyanújával kórházba szállították a mentők. A tűz eloltása után a forgalom rendőri irányítás mellett félpályán, váltakozva haladt. A tűz oka nem ismert.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 444 alkalommal tekintették meg.)

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!