Balesetek Hírek

Felborult tegnap egy gázolajat szállító tartálykocsi Zalaegerszeg közelében

Felborult egy gázolajat szállító tartálykocsi hétfő hajnalban a 74-es főúton, Zalaegerszeg közelében – tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

MTI Fotó: Varga György

Szabados Gábor közölte: a baleset – amelyben a sofőr könnyebb sérülést szenvedett – a főút botfai és csatári elágazója közötti szakaszon történt. A Zalaegerszeg irányából Nagykanizsa felé tartó tartálykocsis szerelvény a menetiránya szerinti bal oldalon lehajtott az úttestről, majd az út menti rézsűn a bal oldalára dőlve állt meg.

MTI Fotó: Varga György

A gázolajat szállító jármű műszaki mentését félpályás útlezárás mellett végezték.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete az MTI érdeklődésére közölte: a borulás miatt csak kis mennyiségű gázolaj szivárgását kellett a tűzoltóknak megszüntetniük. A baleset következményeként a tartály nem sérült meg, nagyobb mennyiségű üzemanyag nem került a környezetbe.

Forrás: MTI  (blb \ bám)
.

(Ezt a cikket 405 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!