Hírek Márkahírek Volvo

Online járművezetői kézikönyv a Volvo Trucks-tól

Minden Volvo kamion rendelkezik egyedi járművezetői kézikönyvvel melynek összetétele egyéni, illik a jármű specifikációjához. Ez most ingyenesen letölthető az internetről.

“Az online járművezetői kézikönyv az irodai számítógépen egy praktikus kiegészítése a kamionban tárolt nyomtatott verziónak. Így könnyű gyorsan hozzáférni információkhoz a járműről” mondja Stefan Börjesson, a Volvo Trucks Driver Information vezetője.

Online támasz bármely nyelven

A jármű tulajdonosának és a dealernek egyaránt, jó ötlet lehet, hogy legyen egy online járművezetői kézikönyv, például mikor a jármű tulajdonost vált. Valamint, ha a nyomtatott verzió elveszik, mindig van egy elérhető változat, amíg az új nyomtatott kézikönyvet megrendeljük és megkapjuk. Ha a tulajdonos szeretné a járművezetői kézikönyvet nyomtatva, vagy online egy másik nyelven mint az eredeti, ez sem probléma.

“A letölthető járművezetői kézikönyv ingyenesen rendelhető a Volvo Trucks weboldalán keresztül, az alvázszám, a típus, a kapcsolattartó adatai, és az igényelt nyelv kitöltése után. Ezek után küldünk egy e-mail-t egy linkkel ahonnan letölthető a járművezetői kézikönyv PDF formátumban. Ez olyan egyszerű ahogy kinéz” mondja Stefan Börjesson.

További informormáció:

http://www.volvotrucks.com/TRUCKS/GLOBAL/EN-GB/TRUCKS/HANDBOOK-ONLINE/PAGES/HANDBOOK-ONLINE.ASPX

Forrás: Volvo Trucks
.

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .