Hírek Kommunikáció és Informatika

A Huawei Ascend G 300 elsőként a Vodafone-nál kapható

A Huawei bemutatta Ascend G 300 nevű új okostelefonját, amelyhez Európában és Új-Zélandon először a Vodafone ügyfelei juthatnak hozzá, Magyarországon pedig a szolgáltatók közül kizárólag a Vodafone fogja forgalmazni. A készülék 4 hüvelykes, 480×800 képpont (WVGA) felbontású kapacitív érintőképernyővel és 1GHz-es processzorral bír.

A Huawei Ascend G 300 stílusos külseje és kiváló szoftverezettsége a szórakozás és mobiljátékok élményét viszi el jövendőbeli tulajdonosai számára. 1GHz-es processzora, erős 3D grafikai gyorsítója, 2GB-ot meghaladó fedélzeti memóriája és 1500 mAh-ás Li Ion akkumulátora révén az okostelefon tökéletesen képes futtatni a legújabb játékokat és egyéb alkalmazásokat is. A készülék Android 2.3 operációs rendszerrel érkezik, de nyár elejére várható az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés.

„Nagyon örülünk neki, hogy elsőként a mi ügyfeleink ismerkedhetnek meg közelebbről is a Huawei Ascend G 300-al. Ez jól mutatja stratégiánk komolyságát, amely szerint a legjobb felhasználói élményt nyújtó mobilinternet szolgáltatásokat minél több ember számára szeretnénk elérhetővé tenni” – mondta Peter Becker-Pennrich, a Vodafone Csoport terminál üzletágának igazgatója. „A 2 GB memóriával ellátott G300 nagyméretű és kiváló felbontású kijelzője a Vodafone személyre szabható szolgáltatásaival párosulva igen csábító választási lehetőséget jelent bárki számára.”

„Örömmel jelentjük be, hogy a Huawei Ascend G300 az első Huawei-márkájú okostelefon, amely a Vodafone számos piacán elérhető az előfizetők számára” – mondta Shao Yang, a Huawei Device marketingigazgatója. „A Vodafone hosszú idő óta partnerünk, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy továbbfejlesszük kapcsolatunkat innovatív és felhasználóbarát készülékek piacra vitelével.”

Forrás: Vodafone
.

(Ezt a cikket 329 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE