Hírek Versenyek

Az OXXO Racing mellé állt a Fliegl Abda Gépgyártó Kft.

Az OXXO Racing csapat mellé állt a Fliegl Abda Gépgyártó Kft, mely Európa legnagyobb pótkocsi gyártó családi vállalkozása. A cégnek legjelentősebb gyárai három országban vannak, Magyarországon, Spanyolországban, és Németországban.

A céget 1975-ben alapította a Fliegl család. Az évek során folyamatos beruházások, gyárbővítések zajlottak Németországban, Magyarországon s Európában egyaránt.

Németországban Kast -ben található az Agro- Center központ, mely mezőgazdasági alkatrészeket, adaptereket, kiegészítőket forgalmaz. Tögingben található a mezőgazdasági gyár, illetve jelenleg építés alatt áll Mühldorfban a másik, a jövő alapjait képző mezőgazdasági gyár is, ahol a tervek szerint jövő tavasszal már termelés fog zajlani. Triptis-ben találkozhatunk a közúti gyártással, amely két gyártócsarnokban zajlik. Spanyolországban a Fliegl Iberica található, mely szintén a közúti gyártás oldalát erősíti.

A Fliegl csoport abdai üzeme 1993 óta gyárt közúti- és mezőgazdasági pótkocsikat, egyéb munkagépeket, részegységeket, valamint adaptereket. Kiváló szervízhálózat működik a magyar telephelyen, így a gyors, szakszerű problémamegoldás, esetleges alkatrész utánpótlás sem okoz gondot. A magyarországi telephely a gyártás mellett egyidejűleg Kelet- Közép Európa kereskedelmi, regionális központja is. Innen történik a szlovák, román, szlovén, horvát, török, szerb és bulgár, ukrán, orosz piaci tevékenység koordinálása is.

A Fliegl Abda Gépgyártó Kft. tevékenységi köre:
közúti, mezőgazdasági, építőipari pótkocsik és haszongépjárművek gyártása, illetve értékesítése. Ponyvás, billentős félpótkocsik, gépszállító trélerek, konténerszállítók, letolókocsik, tartálykocsik, billentős pótkocsik, biogázadagolók, adapterek és egyéb eszközök, alkatrészek gyártása.

Kiss Norbit ifj. Josef Fliegl, a magyarországi gyár tulajdonosa fogadta látogatásunk alkalmával:

A céggel bővebben az alábbi oldalon ismerkedhetnek meg:

Fliegl.com

Köszönjük a támogatást!

OXXO ENERGY Truck Race Team
.

(Ezt a cikket 232 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .