Alkatrész Hírek Kiállítások Rendezvények

Michelin az Intermat 2012 szakkiállításon. Az igazi abroncs mindent megváltoztat!

Jövedelmezőség, biztonság és környezetvédelem:
a teljes körű, új abroncsválaszték ismertetőjegyei

Az Intermat szakkiállításon, 2012 tavaszán, a Michelin nem kevesebb, mint három fontos új terméket mutat be – részben teljesen új abroncsokat, részben pedig új méreteket már létező abroncstípusokból. Azonban a Michelinnél az innováció nem csak az abroncsokra korlátozódik, hanem egyedülálló szolgáltatásokban is megnyilvánul, melyek szintén bemutatásra kerülnek.

Az idei kiállításon, a Michelin először mutatja be új abroncskínálatát autódarukra (a MICHELIN XCRANE+), ízelt dömperekre (a MICHELIN XADN+), és „compact line” gépekre (a MICHELIN BibSteel).

  1. A MICHELIN X-CRANE+ három fontos előnyt biztosít a felhasználóknak: kimagasló élettartamának köszönhetően növeli a jövedelmezőséget, a gépkezelő kényelmének javítása által növeli a biztonságot és maximalizálja a daru üzemidejét, mivel könnyebb felszerelni a felnire.
  2. A MICHELIN XADN+ segít jövedelmezőbbé tenni a működést hosszabb élettartamának és ellenállóbb oldalfalainak köszönhetően.
  3. A MICHELIN BibSteel családot két abroncs alkotja, melyek hosszabb élettartamot biztosítanak, robusztusabbak és jobban ellenállnak a sérüléseknek.

A kiállításon bemutatott új szolgáltatások között lesz a Michelin Földmunkagép Szakértők elnevezésű program, mely elismeri azokat a kereskedőket, akik magas szakmai színvonalat és minőségi szolgáltatásokat kínálnak a földmunkagép üzemeltetőknek.

A Michelin standján három másik abroncscsalád is kiállításra kerül: a merevvázas dömperekre készülő MICHELIN X-TRACTION, a rakodógépekre való MICHELIN XHA2 és a munkaterületek bekötőútjain használt MICHELINX® Works™.

A Michelin minden termékcsaládjánál, még a legsajátságosabbaknál is, ugyanazt a stratégiát követi, vagyis igyekszik kielégíteni az építőipari és infrastrukturális beruházásokkal foglalkozó vállalatok igényeit. Ezért a Csoport itt is beveti globális stratégiáját, vagyis hogy a megfelelő abroncsok biztosításával, minden területen a lehető legjobb megoldást biztosítja a felhasználónak.

De mégis melyek a megfelelő abroncsok? A válasz egyszerű: a megfelelő abroncsok azok, melyek egy adott célra a legalkalmasabbak, miközben a legjobb teljesítmény-egyensúlyt is biztosítják. Ezért minden abroncsot úgy terveztek, hogy három területen kimagasló teljesítményt nyújtson.

A cél:

  • Fokozni a vállalatok termelékenységét robosztus, hosszú élettartamú és könnyen felszerelhető Michelin abroncsokkal.
  • A problémamentes működés biztosításával növelni a biztonságot nemcsak a munkaterületeken és a kőbányákban, hanem az utakon is.
  • Hatékonyabban foglalkozni a környezetvédelmi problémákkal, különösen az abroncsok súlyának és ezáltal a gyártásuk során felhasznált anyagok mennyiségének csökkentésével.

MICHELIN
.

(Ezt a cikket 258 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE