Felborult egy teherautó a 45-ös úton – egy súlyos sérült

Súlyosan megsérült egy teherautó sofőrje, amikor járművével felborult a 45-ös úton Szentes közelében – tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.

Tűzoltók és rendőrök dolgoznak az éjszakai órákban a 45-ös főúton, ahol egy Szentes felől Kunszentmárton irányába repcét szállító nyerges vontató eddig ismeretlen körülmények között lecsúszott az útról, majd az oldalára borult, a rakomány nagy része az úttestre borult. A balesetben a sofőr kéztörést szenvedett. MTI Fotó: Donka Ferenc

    Hétfőn éjfél előtt nem sokkal egy nyergesvontató haladt a 45-ös főúton Szentes felől Kunszentmárton irányába, amikor a síkos úton megcsúszott, és lekapott az útról, majd visszatérve a menetirány szerinti bal oldalon lévő útpadkának hajtott, és az oldalára borult – mondta Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A jármű repcét szállított, a termény az úttestre szóródott. A balesetben a sofőr súlyosan megsérült, kéztöréssel kórházba szállították a mentők – tudatta a hadnagy.

Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére teljes útzár volt érvényben, amit reggel 5 órakor oldottak fel. A rendőrség a forgalmat Szarvas és Nagytőke irányába terelte.

Forrás: MTI  (bkzg \ bcl)
.

(Ezt a cikket 372 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!