Kategóriák

Kategóriák

Hírek Rendőrségi hírek

Kamiont dobálókat keres a rendőrség Debrecenben

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálatot folytat az alábbi közlekedési biztonsága elleni bűncselekmény ügyben.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személyek 2012. február 08-án 12 óra 15 perc körüli időben gyalogosan közlekedtek Debrecenben a Homokkerti felüljáró Wesselényi úti felhajtó ágán a Mikepércsi út felől a Petőfi tér irányába. Haladásuk közben a Wesselényi utca 49 számú épület előtti útszakaszon az ismeretlen személyek jobbról egy jégdarabbal megdobták a felhajtóágon, Z. Lajos debreceni lakos által vezetett KMJ-676+XWF-040 forgalmi rendszámú járműszerelvényt, aminek következtében a vontató jobb oldali visszapillantó tükre letört. Személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen elkövetők elszaladtak a vasútállomás irányába.

A bűncselekmény tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok a személyek, akik aznap a környéken jártak, észlelték az eseményt annak körülményeiről bármilyen érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám “D” épület I/4. sz. hivatali helyiségében ) illetve telefonon munkaidőben az 52/516-400/25-24-es melléken, vagy az éjjel-nappal ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es  segélyhívókon.

A bejelentő személyét a rendőrség mindig bizalmasan kezeli!

A Debreceni Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján:
Kelemen Éva r. hadnagy
sajtószóvivő

Forrás: Police.hu
.

 

 

(Ezt a cikket 266 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE