Érdekességek Hírek Márkahírek Scania Sofőrök

Scaniaval a világ legkeskenyebb útvonalán – videó

A Scania Járművezető Verseny keretében olyan képzett teherautó sofőröket keresnek, akik a kemény helyzetekben is gondosan és óvatosan vezetnek. A Scania ezúttal a világ legkihívóbb útjai közül a perui Celendinbe látogatott el, hogy találkozzon Henrry Tank Piedrával.

A szűk kanyarok ahol a kerekek a levegőben haladnak a mély szakadék felett, a sűrű köd és a nagy sebességgel közeledő járművek jelentik a kihívást a néhány napig tartó út alatt. “Ez az út nagyon veszélyes, sok a szűk kanyar, és a hegy nagyon meredek.” magyarázza vezetés közben a keskeny hegyi úton az Andokban Tank Henrry Piedra.

“Be kell tartani az útra vonatkozó szigorú szabályokat, óvatosan kell vezetni, és nem szabad elfelejteni, hogy nem én vagyok az egyetlen ember az úton.” mondja Piedra.

“Képzelj el egy szembejövő járművet a ködben, ahol nem látsz semmit. Ha ez gyorsan jön fényszórók nélkül, könnyen baleset történhet.”

A Scania Járművezető Versenyre itt lehet jelentkezni: http://www4.scania.com/hu/sdc-2012/

Oszd meg mindennapos kihívásaidat és nyerj egy Scania övet!
Részletek: http://www.scania.com/skills

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 337 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .