Hírek Márkahírek Renault

100 új Premium Route fut a Jost Group flottájában

2004 óta folyamatosan nő a Renault Trucks teherautók aránya a Jost Group flottájában. A belga szállító, akit lenyűgözött a járművek mértéktartó fogyasztása és kicsi önsúlya, 100 új Premium Route nyergesvontatót vásárolt 2011-ben.

A Jost Group 2004-ben vásárolt először Renault teherautót. Az öt Magnumot a Renault Trucks belgiumi leányvállalata adta át a neves vállalatnak. A beszerzés fő célja a tapasztalatszerzés volt, hiszen korábban nem szerepelt Renault Trucks jármű a Jost Group, az egyik legnagyobb belga szállító gépparkjában. A csoport normál, hétköznapi használat közben gyűjtötte és értékelte az üzemeltetési adatokat az öt Magnumról. A tapasztalatok meggyőzőek voltak, ennek köszönhetően 2004-től a Jost Group rendre bizalmat szavazott a Renault Trucks-nak a járműbeszerzések során.

2011-ben 100 új Premium Route állt hadrendbe a Jost Group flottájába. Az új beszerzés egyik része a régebbi teherutókat váltotta, másik része pedig a vállalat bővülő megrendeléseit szolgálja ki. Az átadott nyergesvontatók a csúcstechnikát képviselik a fogyasztás csökkentése tekintetében. A 16 tonnás, 460 lóerős, Euro V EEV motoros Premium Route járműveket Optidriver+ automatizált váltóval és Voith lassítófékkel szerelik fel. Az átadásra több részletben került sor az év első felében.

Roland Jost a rendkívül kedvező fogyasztás és a kicsi önsúly miatt döntött a Premium Route mellett. « A Premium Route járművek átlagosan 500 kilogrammal mutatnak kevesebbet a mérlegen. Ez különösen érdekes azoknak a szállítóknak, akik Németországot járják, hiszen ott a jogszabály 40 tonnára korlátozza a szerelvénytömeget, szemben a belga utakon megengedett 44 tonnával » – magyarázza Roland Jost.

Az új járművekkel együtt a Jost Group összesen 200 Renault Trucks járművet üzemeltet, így a Renault a második legreprezentatívabb márka a belga szállító gépparkjában.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 364 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .