Balesetek Hírek

Autóbusz, mikrobusz és személygépkocsi ütközött Nyírtassnál

Hétfő délelőtt egy Trabant közlekedett a 4-es főúton Berkesz felől Ajak irányába. A Nyírtass-Pátroha kereszteződés után kb. 200 méterrel ( 306-307-es km.szelvényben ) a jármű elkezdett rángatni és lelassult. A Trabant mögött haladó ukrán rendszámú Mercedes mikrobusz is lassított. A harmadikként érkező ukrán rendszámú Neoplan autóbusz a havas, jeges úttesten nem tudott megállni és a Mercedesnek ütközött.

Az ukrán autóbusz az ukrán mikrobusznak ütközött, ami az előtte haladó Trabantot az árokba lökte.

Az autóbusz a Trabantnak lökte a mikrobuszt.

Az autóbusz nem tudott megállni és az előtte lassító mikrobusznak ütközött.

A Mercedes a Trabantnak csapódott és belökte azt a jobb oldali árokba. A balesetben senki sem sérült meg, a kiérkező mentőknek senkit sem kellett ellátni. A műszaki mentéshez a kisvárdai tűzoltók vonultak, de a személygépkocsi áramtalanításán kívül nem akadt munkájuk. ( Az ukrán autóbuszon információk szerint 13-an, a Trabantban négyen, a mikrobuszban ketten utaztak. )

A Trabant az árokban végezte, személyi sérülés nem történt.

Az autóbusz az előtte lassító mikrobusznak ütközött.

A balesetben személyi sérülés nem történt. ( Az ukrán autóbuszon információk szerint 13-an, a Trabantban négyen, a mikrobuszban ketten utaztak. )

A helyszínelés ideje alatt a forgalom félpályán váltakozva haladt. A forgalmat a rendőrök és a nyírtassi polgárőrök irányították. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További képek >>

Forrás és fotók, videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 231 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!