Balesetek Hírek

Bebicskázott a kamion – fotók

Vasárnap este egy román rendszámú autóalkatrészeket szállító Volvo kamion közlekedett Ököritófülpös, Lehel utcán ( 49-es főút ököritófülpösi szakasza ) Győrtelek irányába. Amikor a vezető a Kossuth utcai kereszteződéshez ért, egy erősen balra ívelő kanyarban, fékezés közben a jármű “bebicskázott” és keresztbe fordult az úton.

Ököritófülpösön egy erősen balra ívelő kanyarban, fékezés közben a jármű "bebicskázott" és keresztbe fordult az úton.

Személyi sérülés nem történt. A félpótkocsi az alá forduló fülkét megrongálta. Megsérült az egyik akkumulátor is, így a jármű mozgásképtelenné vált, mert nem lehetett beindítani.

Személyi sérülés nem történt. A félpótkocsi az alá forduló fülkét megrongálta. Megsérült az egyik akkumulátor is, így a jármű mozgásképtelenné vált, mert nem lehetett beindítani.

A kamion 1,5 óráig akadályozta a forgalmat.

A műszaki mentéshez a mátészalkai tűzoltók vonultak.

A műszaki mentéshez a mátészalkai tűzoltók vonultak. Sikerült keríteni egy másik akkumulátort, majd a tűzoltók segítségével kicserélni. A kamion így már a félpótkocsi alól ki tudott mozdulni, majd újból alá állni.

A félpótkocsi az alá forduló fülkét megrongálta.

A műszaki mentés ideje alatt a forgalmat a géberjéni polgárőrök irányították. Rövid időszakokra az útszakaszt teljesen le kellett zárni. A kamion 1,5 óráig akadályozta a forgalmat. A mátészalkai rendőrkapitányság rendőrei is a helyszínre érkeztek a szükséges intézkedések megtétele érdekében.

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 333 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!