Az FM Logistic ismét elnyerte Lengyelországban az év logisztikai szolgáltatója díját

Az FM Logistic megtisztelő elismerésben részesült, mikor ismét megkapta az év logisztikai szolgáltatója címet, ellátási lánc optimalicáció kategóriában. A díjakat a jubileumi, 10. „Az év logisztikai szolgáltatója” díjátadón adták át, melyet a varsói Sofitel Victoria hotelben rendeztek meg. A rendezvényen, több, mint 450 fő vett részt, képviselve a teljes logisztikai piacot.

„Az év logisztikai szolgáltatója” díj kiosztását egy komoly kutatás előzi meg, amely során a vevői elégedettséget vizsgálják. Az alapítók, a Research Data Group Consulting és az Eurologistics magazin már több, mint tíz éve vizsgálja a logisztikai szolgáltatók és ügyfeleik kapcsolatát.

A cél, hogy a kutatás objektív információkat nyújtson a cégek által nyújtott szolgáltatások minőségéről. A kezdeményezés nyertesei a logisztikai cégek, hiszen visszacsatolást kapnak munkájukról és új üzleti lehetőségek nyílnak meg előttük, amik növelhetik bevételüket.
A meghívott vállalatok mind szívesen részt vettek a felmérésben, de természetesen új szolgáltatók bevonására is van mód, ennek feltétele, hogy a vállalat elégedett ügyfelei ajánlják őket.

„Nagyon fontos ez az elismerés számunkra, különösen azért, mert 2011 egy nehéz év volt a logisztikai piac összes szereplőjének. Az, hogy egy ilyen nagy tekintélynek örvendő, komoly felmérés alapján az év logisztikai szolgáltatójának választottak minket, úgy vélem alátámasztja, hogy mi valóban ügyfeleink egyedi igényeire szabjuk szolgáltatásainkat.”- mondta Andrzej Pawlak, az FM Logistic Lengyelország kereskedelmi vezetője.

www.fmlogistic.com

Forrás: MTI – OTS
.

(Ezt a cikket 303 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?