Hírek Navigáció

Az NNG és a Pioneer AppRadio új távlatokat nyit a mobilintegráció területén

Az NNG bemutatta új, innovatív, iPhone-alapú navigációs alkalmazását a Pioneer díjnyertes AppRadio készülékéhez. Az iGO My way szoftvermotoron futó alkalmazás nem csak fedélzeti navigációt kínál, hanem egyesíti magában a mobil- és a beépített funkciók előnyeit is.

Már megvásárolható az App Store-ban a Pioneer és az NNG Kft. közösen kifejlesztett, iPhone-alapú navigációs alkalmazása, amely a Pioneer AppRadio készülékével kompatibilis navigációs megoldást kínál Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon.  Az NNG által kialakított, iGO My way szoftvermotorra épülő, testreszabott, az AppRadio információs-szórakoztató egységhez kapcsolódó navigációs alkalmazás és felhasználói felület Navgate Drive néven áll az iPhone- és az AppRadio-tulajdonosok rendelkezésére.

Az AppRadio az iparág széles körű elismerésében részesült az iPhone funkcióinak autós környezetbe történő átemeléséért, amellyel új irányzatot teremtett az autóiparban, és elnyerte a rangos Eisa-díjat is. Az új, integrálható technológia a beépített multimédia-rendszerek valamennyi előnyével rendelkezik – nagyméretű kijelző, könnyű használat és optimális elhelyezkedés a figyelem elvonásának csökkentése érdekében –, miközben az össszes alkalmazás az autón kívül, a felhasználó iPhone készülékén is használható.

Az okostelefon és a Pioneer fejegység közötti kapcsolatot kábel-összeköttetés és az ingyenes AppRadio iOS alkalmazás biztosítja.

Az iGO My way szoftvermotorra épülő navigációs alkalmazás magába foglalja a Pioneer Advanced App Mode szoftverfejlesztő készletét is. Ez lehetővé teszi a Pioneer számára, hogy az AppRadio szolgáltatásait olyan felhasználóbarát és funkciókban gazdag navigációval egészítse ki, amely teljes mértékben illeszkedik a Pioneer termékek megjelenéséhez. Az NNG stabil és megbízható szoftvermotorján futó alkalmazás egyesíti magában a mobil- és a beépített funkciók előnyeit, mint például a személyre szabott okostelefon-beállításokat, az adatkapcsolatot igénylő szolgáltatásokat (pl. a Google helyi keresés funkciója, valós idejű közlekedési információk), a nagy felbontású, 3D-s navigációt, a zöld útvonal tervezését is lehetővé tévő alternatív útvonalakat, valamint a továbbfejlesztett hangnavigáció (TTS) révén az autó hangrendszerén keresztül elhangzó részletes instrukciókat és útvonalösszegzéseket.

„Piackutatási eredményeink szerint a felhasználók egyre inkább igénylik, hogy az okostelefon funkcióit autós környezetben is tudják használni, a kívánságlista élén pedig a navigáció szerepel. Az iPhone és az autók műszerfala közötti kapcsolat megteremtésével a Pioneer az iparág új mérvadójává vált. iGO Navigációval a fedélzeten immár képesek vagyunk a mobilfunkciók teljes körét nyújtani, amelynek fontos eleme ez a kiváló navigációs alkalmazás” – mondta Ronan McDonagh, a Pioneer autós multimédiatechnológia tervezési részlegének vezetője.

„Az okostelefonos és a beépített navigáció egészen mostanáig éles harcban állt egymással. Az NNG mindkét területen rendelkezik tapasztalattal, ezáltal hatékonyan tudja támogatni a Pioneert az iPhone és az utólag beépíthető készülékek összekapcsolásában. Az autó- és a mobilgyártók éppen most fedezik fel azokat az új lehetőségeket, amelyekkel alakíthatják a navigáció jövőjét. Büszkék vagyunk rá, hogy az NNG részese lehet ennek a folyamatnak, partnerünk, a Pioneer pedig élen jár ezen újítások megvalósításában” – mondta Homola Gergely, az NNG iPhone Business Unitjának vezetője.
.

A Pioneerról
A Pioneer autóelektronikai divíziójának termékei kiváló audio- és videominőségük, hibátlan adatkapcsolatuk és felhasználóbarát működésük révén még élvezetesebbé teszik a vezetést. A vállalat fejlesztéseinek középpontjában az új digitális technológiák állnak, köztük az audio-, a video-, a navigációs és az egyre nagyobb teret nyerő médiatechnológia, miközben a cég rendületlenül őrzi hírnevét az autós hangberendezések rajongóinak körében.

A Pioneer európai központja a belga Melsele-ben található, honlapja a www.pioneer.eu címen érhető el. Anyavállalata, a Pioneer Corporation, 1938-ban alakult Tokióban, amely jelenleg az otthoni, autós és üzleti felhasználásra készült audio-, video- és számítástechnikai felszerelések egyik vezető gyártója.
.

Az NNG Kft.-ről
Az NNG Kft. a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat, és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti, 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM-márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A vállalat emellett saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozik. Első nemzetközi termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 150 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti kapcsolatot. Az NNG több mint 107 országban és 45 különböző nyelven nyújt megbízható navigációs megoldásokat.

Az NNG-ről bővebben a www.igomyway.com honlapon olvashat.
.

Forrás: NNG
.

(Ezt a cikket 239 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .