Egyéb Hírek Üzemanyag

Tartályból kannákba…

Szerdára virradó éjjel a 8123-as úton, a Gánti körforgalom után állított le a zámolyi körzeti megbízott egy személyautót. Az autó hátsó ülésén négy kannára lett figyelmes a rendőr. A tatabányai utazók nem nagyon tudtak elszámolni a 120 liter üzemanyaggal kapcsolatban…

A körzeti megbízott az üzemanyag eredetének tisztázása végett intézkedett a két tatabányai férfi előállítására. A két személy azonban a rendőrkapitányság épületében sem tudott érdemben elszámolni a gázolajjal, közben azonban bejelentés érkezett a 81-es főút egyik parkolójából, miszerint ismeretlenek üzemanyagot loptak el egy kamionból. A bejelentés szerint 120 liter gázolajat vittek el a tettesek, melynek értéke hatvanezer forint.

A 37 éves tatabányai lakos férfit és vele utazó 33 éves szintén tatabányai társát gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a gázolajlopás ügyében. A megindított eljárást tovább folytatja velük szemben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

R. Szabó Ágnes
FM RFK szóvivő

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 204 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .