Több autó is karambolozott a 4-es főúton szerda délután a havas, jeges burkolat, illetve a rosszul megválasztott sebesség miatt; legutóbb Abony és Cegléd között történt baleset – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a katasztrófavédelem sajtóügyeletese az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egymást érik a megcsúszásos, kisebb-nagyobb anyagi kárral járó balesetek a 4-es főúton. Az ütközések miatt a térségben lelassult a közlekedés, de torlódás egyelőre nincs.
Szabó János, a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese azt közölte az MTI-vel, hogy hatan sérültek meg könnyebben egy frontális karambolban Abony és Cegléd között. A helyszínre tartó tűzoltók útközben egy árokba csúszott autót is találtak, abban nem sérült meg senki.

A rendőrség és a katasztrófavédelem arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a 4-es főúton a csúszásveszély miatt.

Pest megyében Gödöllő környékén is csak lassan lehet haladni. Több út lefagyott, emiatt három autó csúszott árokba ebben a térségben.

Forrás: MTI  (htm \ blz)
.

(Ezt a cikket 282 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!