Egyéb Hírek Logisztika Pótkocsi

Négyszáz tonnás présgépet szállítanak az újpesti kikötőből Kecskemétre

Az újpesti kikötőből csütörtök este szállítottak a Mercedes-Benz kecskeméti gyárába egy 400 tonnás présgép utolsó szállítmányát, az útvonalat a rendőrség biztosítja – közölte a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing- és PR-vezetője az MTI megkeresésére.

220 tonnás járműszerelvény halad a Váci úton, Budapesten 2011. december 1-jén, késő este. A mintegy 50 méter hosszú, 20 tengelyes vontatmány egy 130 tonna súlyú gépet szállít, és rendőri kísérettel, útlezárások biztosításával jut el a kecskeméti Mercedes gyárba. MTI Fotó: Lakatos Péter

    Sztipichné Kozári Edina elmondta: már két szállítás megtörtént, csütörtök este a présgép harmadik részegységét szállították Kecskemétre.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI kérdésére azt közölte, hogy a túlméretes jármű Budapestről Kecskemétre történő közlekedésének biztosítására kérte fel a közútkezelő a rendőrséget. Csütörtök éjjel a harmadik szállítás történt, a jármű biztonságos haladását a rendőrség segítette a közutakon – tette hozzá a szóvivő.

A szerelvény az M5-ös autópályán keresztül vitte lassú haladással több mint száztonnás szállítmányát a kecskeméti gyárba.

Forrás: MTI  (bgj \ bmk \ bám)
.

(Ezt a cikket 307 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE