Ford Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Navigáció

Gyárilag beépített iGO Navigációval fut a Ford új terepjárója Ausztráliában

A Sumitomo vállalatcsoporthoz tartozó SWSA és az NNG Kft. beépített navigációs rendszerre vonatkozó együttműködési megállapodást jelentett be. A közös projekt során a legújabb Ford New Territory modellek információs-szórakoztató rendszere lenyűgözően intelligens navigációval gazdagodik.

Budapest – A 2009-ben „Az év ausztrál gépjárműipari beszállítója” címet elnyerő, illetve az elektromos és elektronikai eszközök szállítójaként ismert SWSA, illetve az NNG Kft., amely a díjnyertes iGO Navigációs szoftvercsalád fejlesztője, közös navigációs megoldást alkotott a Ford SUV járművek számára. A Ford New Territory modellek 2011 júniusa óta műszerfalba épített iGO Navigációs megoldással kerülnek forgalomba Ausztráliában.

Az NNG olyan teljesen egyedi munkafolyamatokkal és felhasználói felülettel rendelkező navigációs megoldást fejlesztett ki, amely maradéktalanul figyelembe veszi az SWSA elvárásait és igényeit. A szoftverfejlesztő vállalat legújabb terméke a világszerte már több millió navigációs eszközön futó iGO My way motorra épül. Az SWSA-hardverre optimalizált iGO Navigációs megoldás maximálisan kihasználja a rendszerben rejlő teljesítményt és lehetőségeket. Az NNG és az SWSA új terméke szorosan integrált számos, harmadik féltől származó alkotóelemmel is, ezáltal kiváló minőségű információs-szórakoztató megoldást biztosít a Ford-modellek számára. Az új, gyári navigációs termékek működési hátterét a járműipari információs- szórakoztató-piac legnépszerűbb operációs rendszere, a QNX® Neutrino® OS adja.

A járművek műszerfalába épített, 8 colos érintőképernyőn megjeleníthető információs-szórakoztató megoldás az egyszerűbb felhasználói felület mellett olyan funkciókat kínál, amelyek kevésbé vonják el az útról a vezető figyelmét. A pontosabb navigáció biztosítása érdekében, többszörös érzékelésre képes belső giroszkóp gyűjti össze az adatokat, valamint a rendszer felhasználja az utakra vonatkozó külső – a közlekedési információs csatornán és a szokásos GPS-jeleken keresztül érkező – információkat is. A szoftver az ausztrál utak jellemzőit és a helyi útviszonyokat is szem előtt tartja és az ausztrál angol nyelven elhangzó hangnavigáció mellett számos riasztási ponthoz kapcsolódó és a sebességmérő kamerákat jelző figyelmeztetésekkel gondoskodik a vezetők nagyobb biztonságáról.

„Büszkén jelentjük be, hogy az SWSA vállalatra immár közvetlen autóipari beszállító partnerként számíthatunk. A vállalattal kötött hosszú távú együttműködési megállapodás értelmében olyan vezető járműmárkáknak biztosítunk gyári navigációs rendszereket, mint a Ford. Ma már minden kontinensen kínálunk gyári navigációs megoldásokat, és az SWSA vállalattal való együttműködés mindenképpen erősíti az NNG járműipari beszállítói hírnevét” – mondta Balogh Péter, az NNG Kft. megbízott ügyvezető igazgatója.

„Az NNG által fejlesztett gyors és intuitív navigációs szoftver olyan versenyképes előnyöket biztosít számunkra, amelyek révén további autóipari szerződésekhez juthatunk, és meggyőzhetjük a vezető autógyártókat az általunk kínált termékek kiváló minőségéről és teljesítményéről. Meggyőződésünk, hogy az Ausztráliában aratott közös sikert a közeljövőben a világ más tájain is megismételhetjük” – hangsúlyozta Masayoshi Morii, az SWSA ügyvezető igazgatója.

 

Az SWSA és a Sumitomo Wiring Systems vállalatról

Az elektromos és elektronikai elosztó rendszerek területén működő SWSA az ausztrál gépjárműipar vezető beszállítója. Az SWSA anyavállalata, a japán székhelyű Sumitomo Wiring Systems, az EDS és az egyik elektronikus rendszerintegrációs vállalat legnagyobb globális beszállítói közé tartozik.

Az SWSA anyavállalatáról, a Sumitomo Wiring Systems Ltd-ről bővebben a www.sws.co.jp/english honlapon olvashat.

 

Az NNG Kft-ről

Az NNG Kft. a mobil, a járműipari és a személyi navigációs szektor számára fejleszt navigációs megoldásokat, és kínál teljesen testre szabható, fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat a vásárlók egyéni igényeit is kielégíteni kívánó eszközgyártók, autógyárak és OEM-márkák képviselői számára. A díjnyertes iGO My way szoftvermotorra épülő egyedülálló technológia már világszerte több millió navigációs eszközön megtalálható.

A saját digitális térképek fejlesztésével is foglalkozó vállalat első nemzetközi termékét a 2006-os németországi CeBIT-en mutatta be. Azóta világszerte több mint 150 hardvergyártó vállalattal alakított ki üzleti kapcsolatot. Az NNG több mint 107 országban és 45 különböző nyelven nyújt megbízható navigációs megoldásokat.

Az NNG-ről bővebben a www.igomyway.com honlapon olvashat.

Forrás: NNG
.

(Ezt a cikket 260 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .