A Scania Hungária Kft. elindította webshopját. Ezentúl az ajándéktárgyak, ruhák, makettek és egyéb kiegészítők interneten történő rendelés útján is elérhetőek lesznek.

A Scania Hungária Kft. egy új, kényelmi szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, a webshoppal. A webshop a Scania honlapjáról magyar nyelven elérhető és egy egyszerű regisztrációt követően már rendelhetők a termékek. A shopban megtalálhatók a már jól ismert, különleges és magas minőséget képviselő Truck Gear kollekció ruhadarabjai, illetve játékok, irodai kiegészítők, ajándéktárgyak is.

A leadott rendeléseket a Belgiumban található központi alkatrészraktárból szolgálják ki, így a vevők közvetlenül a legnagyobb raktárkészletből válogathatnak. A termékek leszállítása nagyjából egy hetet vesz igénybe, a fizetést interneten keresztül a rendelés leadásakor kell megtenni.

„Nyugat-Európa számos országában működik már a Scania webshopja és Magyarországon is sok kérés, kérdés futott be hozzánk ügyfelektől az elindítás lehetőségével kapcsolatban.” mondta Kőhegyi Erika a Scania Hungária Kft. PR és kommunikációs koordinátora. „Most láttuk elérkezettnek az időt, hogy bevezessük ezt a kényelmi szolgáltatást, amellyel reméljük, hogy ügyfeleink is elégedettek lesznek és kihasználják az új lehetőséget.”

A webshopon keresztül rendelhető termékek választéka folyamatosan változik, hiszen idényenként új ruhakollekcióval jelenik meg a Scania. Ezen kívül a termékek köre is bővül.

A webshop a Scania Hungária Kft. weboldalán található menürendszerből érhető el, illetve közvetlen linkje: http://webshop.scania.com/Webshop/?CountryCode=hu-HU

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 931 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?