Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Egy sávon megindult a forgalom a 61-es úton Böhönyénél

Egy sávon megindult a forgalom a 61-es úton, ahol három jármű ütközött szerdán, nem sokkal 18 óra előtt a 156-os és a 157-es kilométer között Böhönye közelében; a 21 óráig teljes útzár mellett folyó műszaki mentéshez darut Nagykanizsáról hívtak – közölte a Somogy megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-vel.

MTI Fotó: Varga György

    Pintér Sándor korábbi közlése szerint egy ember meghalt, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült, amikor  egy kamion, egy kisbusz és egy terepjáró összeütközött.

A kisbusz vezetője a helyszínen életét vesztette, a terepjáró vezetőjét súlyos sérülésekkel a kaposvári kórházba szállították, a kamion könnyű sérülést szenvedett sofőrjét a mentők a helyszínen ellátták – mondta a katasztrófavédelmi ügyeletese.

MTI Fotó: Varga György

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a kisbusz és a terepjáró egymáshoz volt rögzítve – azt egyelőre nem tudta megmondani, melyik vontatta a másikat -, a második jármű “bebicskázott”, és keresztbefordult az úton a szemből érkező kamion elé. A balesetben egy bolgár férfi vesztette életét.

Forrás: MTI  (bzsó \ bti)
.

(Ezt a cikket 236 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen-biztos kézzel!

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!