Balesetek Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Egy ember meghalt, ketten megsérültek egy Böhönye melletti balesetben, teljes útzár

Egy ember életét vesztette, egy súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült szerda este a Somogy megyei Böhönye közelében történt balesetben; a 61-es úton a 156-os és a 157-es kilométer között teljes útzár van – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

MTI Fotó: Varga György

  A balesetben egy kamion, egy kisbusz és egy terepjáró ütközött össze. A kisbusz vezetője a helyszínen életét vesztette, a terepjáró vezetőjét súlyos sérülésekkel a kaposvári kórházba szállították, a kamion könnyű sérülést szenvedett sofőrjét a mentők a helyszínen ellátták – mondta Pintér Sándor Somogy megyei katasztrófavédelmi ügyeletes.

Hozzátette: a teljes útzár mellett folyó műszaki mentéshez darut Nagykanizsáról hívtak.

MTI Fotó: Varga György

Karsay Kornél, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a baleset körülményeiről az MTI-nek elmondta: a kisbusz és a terepjáró egymáshoz volt rögzítve – azt egyelőre nem tudta megmondani, melyik vontatta a másikat -, a második jármű „bebicskázott”, és keresztbefordult az úton a szemből érkező kamion elé.

A balesetben egy bolgár férfi vesztette életét – közölte a sajtóreferens, aki a részletekről későbbre ígért tájékoztatást.
Mint arról Karsay Kornél beszámolt, a műszaki mentés előreláthatóan 21 óráig tart, addig az autósok Vése központjából terelőúton juthatnak el Kaposvár, illetve Nagykanizsa felé.

Forrás: MTI  (bzsó \ bki)
.

(Ezt a cikket 312 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!