Az M15-ös autóúton közlekedő Mercedes Sprinter kistehergépkocsit ismeretlen tettesek rendőri intézkedést színlelve megállították és elrabolták.

illusztráció

November 21-én hétfőn reggel fél hét és hét óra között Mosonmagyaróvár felé közlekedett egy cseh rendszámú kisteherautó. Néhány kilométerrel a rajkai határátkelő után egy fehér színű, rendőri felirattal és kék lámpával ellátott személygépkocsiból négy „álrendőr” az út szélére terelte a vietnámi házaspár autóját.

A bent ülőket fegyverrel fenyegetőzve, fizikai kényszert alkalmazva szállították ki járművükből és mindkettejüket bántalmazták. Miután az asszonynak sikerült elfutnia, a támadók a házaspár Mercedesével és az abban lévő pár ezer Euroval Rajka irányába elhajtottak. A támadás során mind a férj, mind pedig a feleség nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett. Autójukat később Rajka térségében találták meg a rendőrök.

Az ügyben csoportosan elkövetett fegyveres rablás gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Kéri, hogy akik az esemény idején az M15-ös autóúton közlekedve valamilyen rendőrautót láttak, az álrendőrök velük szemben intézkedni próbáltak, illetve az esettel összefüggő bármilyen körülményről tudnak, tegyenek bejelentést hivatali időben a 96/520-012; a 107, 112 ügyeleti számon, vagy a legközelebbi rendőrkapitányságon.

Forrás: Police.hu
.

(Ezt a cikket 227 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?