Új játékot mutatott be a Volvo Trucks okostelefonokra és táblagépekre

A vadonatúj, 750 lóerős Volvo FH16 teherautót vezeted. Hirtelen felbukkan egy akadály az út közepén. Nincs vesztegetnivaló időd. Mit csinálsz? Az FH16 750-ben, vagyis a Volvo Trucks új, okostelefonokra és táblagépekre készített játékában minden a gyors reflexeken múlik.

„A játék a zászlóshajónak számító teherautó-típusunk 25 éves jubileumával egy időben kerül piacra. Az ünneplés részeként ezzel nyújtunk izgalmas szórakozást minden teherautó-rajongónak.” – mondja Niclas Hermansson, a Volvo Trucks digitális marketingstratégiai vezetője.

A játékban az a cél, hogy különféle ujjmozdulatokkal, rábökéssel, illetve egyenes vagy körkörös elhúzással, gyorsan hatástalanítsuk a teherautó előtt felbukkanó akadályokat. Ha gyors vagy, és a helyes mozdulatot alkalmazod, elegendő pontot gyűjthetsz, hogy átléphess a következő szintre.

„Könnyű megtanulni, de nehéz profin játszani. Ha jól teljesítesz, felkerülhetsz a legtöbb pontot elérők listájára, és közzéteheted eredményeidet a Facebook vagy a Twitter közösségi weboldalakon. Saját közösségi oldalunkon, a Worldtrucker portálon is versenyezhetsz, ahol hetente díjakat osztunk ki.” – mondja Hermansson.

A játék ingyenesen letölthető az Apple App Store vagy az Android Market honlapról. A program nyolc, emelkedő nehézségi szintű pályával rendelkezik, és néhány adatot is elárul a Volvo Trucks zászlóshajójának számító FH16 750 modellről, amelyet nemrég mutattak be.

Ez a második alkalom, hogy a Volvo Trucks digitális játékot használ marketing céllal. A játékot kínáló www.strongesttruck.com weboldalt a Volvo FH16 700 bevezetésének hangsúlyozására készítették 2009-ben. Ez hatalmas sikert aratott, és a későbbiekben is vonzotta a látogatókat. Ezidáig 15 milliószor futtatták a strongesstruck játékot.

„Tudomásom szerint mi vagyunk az egyetlen teherautó-gyártó a világon, amely ennyire színvonalas játékokat kínál. Ez egy szórakoztató és izgalmas módja termékeink népszerűsítésének, és hozzásegít minket ahhoz, hogy sokkal szélesebb rétegeket érhessünk el, mint egyébként tudnánk.” – teszi hozzá Hermansson.

A játék a Volvo Trucks játékokat tartalmazó weboldalán keresztül – http://loadingramp.volvotrucks.com/ – vagy közvetlenül az iTunes oldalról tölthető le.

A teherautó-rajongók közösségi weboldalán, a http://www.worldtrucker.com/ portálon elérhető versenyben a legjobb eredményt elérőket hetente díjazzák. Bárki részt vehet a megmérettetésben.

A játék hardveres követelményei: Iphone 4/4S, Ipad 2 vagy Android 2.3 telefon, illetve legalább 480×800-as képernyőfelbontású táblagép.

Forrás: Volvo Trucks Hungary
.

(Ezt a cikket 812 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?