Bemutatkozik a Kingkan, az Iveco kínai vegyesvállalatának új modellje

Biztonság, kényelem, erő, terhelhetőség, robusztusság, tartósság és stílus. Többek között ezek jellemzik az új Kingkan nehézgépjárművet, amelyet az Iveco, a SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation) és a Chongqing Machinery vállalatok közös vállalakozása, az Iveco Hongyan Commercial Vehicle Co. (SIH) mutatott be október végén a Szecsuán tartományban található Csengtuban.

A jármű fő jellemzőit neve is megtestesíti: a kínai „Kingkan” névből a „king” vezető mivoltára utal, a „kan” pedig a kínai legendák rendkívül erős állata, amely a nagy erőt jelképezi. A Kingkan tehát egy nagy erejű vezető termék, amely egy új legendát teremt a vállalat számára.

„Az Iveco kínai vegyesvállalata a SIH és az új Kingkan modell a SAIC Motors és az Iveco elmúlt néhány év során kiépített erős partnerkapcsolatának eredménye” – nyilatkozta Franco Ciranni, az Iveco nemzetközi tevékenységekért felelős alelnöke. „A Kingkan versenyképes lesz a belföldi piacon, ahol az értékesítés mennyisége meghaladja az évi kilencszázezer darabot. A teherautó számos előnnyel rendelkezik, és olyan megbízhatóságot kínál, amelynek köszönhetően a világ bármely országában használható.”

„Az Iveco folytatja a befektetést a SIH vállalatba, és a célja, hogy új termékek és technológiák fejlesztésével és bevezetésével magát a vállalatot és a piaci részesedését is tovább növelje” – összegezte Ciranni.

Az új nehézgépjármű a SIH klasszikus termékeinek innovatív technológiákkal való továbbfejlesztése. Számos szigorú teszt után a Kingkan egy olyan robusztus, dinamikus és modern termékké vált, amely kiváló ár-teljesítmény arányt kínál. A „V-alakú” hűtőráccsal ellátott új fülke az Iveco termékcsalád jegyeit hordozza. A jármű kínai piaci bevezetése is azt a tényt erősíti, hogy az Iveco Hongyan Commercial Vehicle Co. (SIH) vegyesvállalat termékei az Iveco európai technológiájának kiválóságát és minőségét ötvözik.

Az Iveco

Az Iveco, a Fiat Industrial csoport tagja könnyű-, közép- és nehézkategóriás haszonjárművek, nehéz terepen használható teherautók, helyi és távolsági buszok, valamint speciális, tűzoltásra, katonai és polgári védelmi célokra használható járművek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Az Iveco több mint 25 000 alkalmazottat foglalkoztat, és 24 gyártóegységet üzemeltet a világ 11 országában, amelyekben a vállalat 6 kutatóközpontjában kifejlesztett kiemelkedő technológiákat alkalmazza. Európán kívül a vállalat Kínában, Oroszországban, Ausztráliában és Latin-Amerikában folytat tevékenységet. Több mint 160 országban több mint 5000 szervizközpont garantálja a világban bárhol működő Iveco-járművek műszaki támogatását.

Iveco
.

(Ezt a cikket 205 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?