Ajánlatok Bemutatók Hírek Logisztika

A TimoCom tenderkiírási platformja egyre több felhasználót győz meg Európában

A TC eBid® egyre csak nő: 2009.10.1-je óta a TimoCom Soft- und Hardware GmbH európai tenderkiírási platformja egyre több ipari és kereskedelmi, valamint szállítmányozó ügyfél munkáját teszi egyszerűbbé. A 2009.10.1-je óta sikeresen közzétett, több mint 8.800 nemzetközi tender magáért beszél.

Több mint 360 tenderkiírás havonta 
A BMEnet, a BME (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) alvállalata által kitüntetett platformon már az első tizenkét hónapban 3.100 tendert tettek közzé. Második jubileumán pedig több mint 8.800 tenderkiírást tudhat maga mögött a program. Ez havonta 366 tenderkiírást jelent.

Nem meglepő, hogy időközben több mint 2000 cég – a “nagyok”-tól a kisvállalkozásokig – ezt az alkalmazást használja. Hiszen manapság a tervezhetőség és a gazdaságosság alapfeltételei egy jólműködő üzletnek. Különösen a változékony fuvarpiacon van nagy jelentősége a megbízások hosszútávú tervezésének.

Tenderkiírás csak három lépésben
„Már ma gondoljon a holnapra“ – ezt a mottót szem előtt tartva kíván a platform hozzájárulni az ipari és kereskedelmi árukibocsátók, szállítmányozók, illetve szolgáltatók versenyképességének és üzleti lehetőségeinek növeléséhez. A TC eBid® előnye a problémamentes használatban rejlik. A felhasználók online tenderenként 30.000 ellenőrzött szállítmányozási szolgáltatót érhetnek el.

Fontos:árháborúk nem alakulhatnak ki, hiszen az árajánlattevők nem láthatják a többi érdeklődő ajánlatát. A teljes folyamatot elektronikusan rögzítik, így az jól áttekinthetően dokumentálható. Az átláthatatlan táblázatok, elavult címjegyzékek vagy éppen az unalmas telefonbeszélgetések ideje lejárt.

A tenderek mindössze három lépésben közzétehetők és igény szerint testreszabhatók. Minden további nélkül megadhatunk “súly/térfogat” szerinti árlépcsőket, és egyidejűleg relációnként több árat is bekérhetünk. Emellett meghatározható, hogy az ajánlattevők az árat “fuvaronként vagy kilóméterenként”, esetleg “egységenként” adják meg, például rakméter vagy paletta.

Marcel Frings, a TimoCom vezető képviselője így nyilatkozik: Naponta azon dolgozunk, hogy felhasználóink igényeihez igazodva tökéletesítsük tenderkiírási platformunkat. Célunk, hogy az ügyfeleknek új, praktikus szolgáltatást nyújtsunk – az egyértelműségre törekedve. Ezért felhasználóink a közeljövőben számíthatnak néhány pozitív meglepetésre.”

Forrás: TimoCom
.

(Ezt a cikket 235 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .