NÉGY ÚJ NYELVEN INDULT EL A MICHELIN TEHERABRONCS WEBOLDALA

JÚLIUSTÓL A MICHELIN TEHERABRONCS TERMÉKVONALÁNAK WEBOLDALA, A WWW.MICHELINTRANSPORT.HU, NÉGY ÚJ NYELVEN ÉRHETŐ EL, CSEHÜL, MAGYARUL, SZLOVÁKUL ES SZLOVÉNUL EGYARÁNT.

A weboldalakat böngészve a látogató hasznos információkhoz juthat az abroncshasználatot és karbantartást, valamint a kiemelt szolgáltatásokat illetően, mint például a Michelin Fleet Solution vagy a Michelin Euro Assist. A weboldalak az egyre bővülő szállítmányozási szektornak kívánnak támogatást és műszaki ismereteket biztosítani. A Michelin elkötelezetten támogatja a közúti szállítmányozókat és több területen igyekszik segítséget nyújtani számukra: flotta műszaki ellenőrzés, abroncskezelési tanácsok, üzemanyag-megtakarítási tippek, asszisztansz szolgáltatás, teljeskörű flotta management.

Az új Michelin weboldalak széleskörű és részletes termékinformációt kínálnak, melyekből a látogató megtudhatja, milyen lépéseket tehet a biztonságos közlekedés érdekében, hogyan növelheti abroncsainak élettartamát és mennyit takaríthat meg, ha a megfelelő abroncsot használja. A professzionális tehergépkocsi és buszvezetők tudják, hogy mekkora értéke van a megfelelően kiválasztott abroncsnak, amely képes kiszolgálni speciális vezetési igényeiket. A Michelin olyan megoldásokat biztosít számukra, melyekkel a működési költség csökkenthető és a környezetre gyakorolt hatás minimalizálható.

Teljesítmény, biztonság, megbízhatóság, hosszú élettartam és üzemanyagmegtakarítás – ezek azok a legfontosabb és egyidejűleg fennálló termékelőnyök, melyeket a Michelin abroncsok nyújtanak egész élettartamuk során. Minderről bővebb információ a www.michelintransport.hu honlapon, immár magyarul is elérhető.

Forrás: Michelin
.

(Ezt a cikket 240 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?