Hírek Logisztika

Uniós támogatással bővíti székesfehérvári logisztikai bázisát az Eurosped Zrt.

Európai uniós támogatással bővíti székesfehérvári logisztikai bázisát az Eurosped Zrt; a beruházást két ütemben valósítja meg, a több mint 630 millió forintba kerülő első ütem építésére az Új Széchenyi Terv keretében 250 millió forint támogatást nyert a cég – közölte az MTI-vel a logisztikai központ vezetője.

Wilde Gábor tájékoztatása szerint a Masped-csoporthoz tartozó, raktározással, logisztikai tevékenységgel, nemzetközi és belföldi közúti szállítmányozással és vámügynöki tevékenységgel foglalkozó vállalkozás a korszerű raktárkapacitás iránt növekvő regionális igények kielégítése végett összesen 12.800 négyzetméter alapterületű, korszerű raktárcsarnokot épít.

Az első ütemben megvalósuló 6.600 négyzetméteres épület már szerkezetkész állapotban van, megkezdődött a burkolása.
Az épület  alkalmas lesz műszaki cikkek, elektronikai termékek, autóipari alkatrészek, valamint egyéb, csak igényesen tárolható termékek raktározására is.     

A 9,5 méter hasznos belmagasságú raktárba a kamionokkal érkező és távozó áruk rakodását 6 darab rámpakiegyenlítős dokkoló kapu szolgálja majd. A kisteherautós rakodást pedig 2 dokkoló kapunál speciális rámpakiegyenlítők segítik. A biztonságos tárolást szolgálja még a télen is temperált hőmérsékletű raktártér.    A beruházás átadása várhatóan szeptemberben lesz.

Forrás: MTI  (bdáv \ gpp)
.

(Ezt a cikket 278 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .