Alkatrész Biztonság Egyéb Hírek

Pirelli jótékonyság a közlekedésbiztonságért

A közút közlekedésre és nem száguldásra való – vigyázzunk magunkra, vigyázzunk másokra!

.
A Pirelli Hungary Kft. jótékonysági akciót indít. A kezdeményezés célja, hogy minél több adományt és felajánlást gyűjtsünk össze annak a Közlekedési Sérültek Alapítványának, amelyik már több mint egy évtizede foglalkozik balesetben megsérült emberek sorsával, segít abban, hogy az erre a célra felajánlott adó 1%-ok eljussanak a közúti balesetek nagyon súlyos sérültjei, vagy esetleges elhalálozásuk esetén azok hozzátartozói számára.

A felajánlásokat a következő időszakban várjuk: 2011. július 29-31 a FORMULA 1 ENI Magyar Nagydíj 2011 ideje alatt
A felajánlások megtételének módjai:
A felajánlásokat közvetlenül a Közlekedési Sérültek Alapítványának 10402908-00025137-00000000 számú számlájára utalhatják a fent említett időszak alatt.

Az alapítványról bővebben a www.kozlekedesibaleset.hu weboldalon olvashatnak.
A Pirelli a kezdeményezésnek nem csak katalizátora, hanem motiválója is. Vállalatunk felajánl egy eredeti F1™-es gumiabroncsot, amelyet a F1™ jelenlegi világbajnoka, Sebastian Vettel látott el kézjegyével annak az adományozónak, aki a legmagasabb összeggel támogatja az Alapítvány tevékenységét. Ezért kérjük mindenképpen írják be elérhetőségüket, valamint a Pirelli szót a közlemény rovatba.

A legmagasabb felajánlást tevő, a dedikált abroncsot 2011. augusztus 23-án veheti át a Pirelli Hungary Kft. budapesti központjában. A pontos időpontot telefonon egyeztetjük a felajánlóval.

Adományaikat köszönjük!

Pirelli Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 305 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE