Az iGO primo® app iPhone-ra már térképbővítési lehetőséggel is elérhető

Új vásárlási opcióval gazdagodott az iGO primo app Magyarország és Románia változata az iTunes-on: az alkalmazáson belül mostantól lehetőség nyílik több ország térképének hozzáadására és ezzel a navigációs terület kiterjesztésére.

Budapest – A felhasználók igényeinek megfelelően az NNG térképvásárlási lehetőséggel frissítette az iGO primo appot, mellyel ez az első onboard navigációs térképbővítési opció az App Store-ban. A frissítésnek köszönhetően az iGO primo app Magyarország és Románia kiadásához a felhasználók további térképeket vehetnek fel az applikáción belüli funkció használatával. A jelenlegi lefedettség kiterjesztésével még kényelmesebbé és nyugodtabbá válik a külföldi utazás. Öt térképbővítési csomag tölthető le egységesen 14.99 Euroért a következő országokra vonatkozóan:

  • Horvátország és Bosznia-Hercegovina
  • Németország, Ausztia, Svájc, Liechtenstein
  • Olaszország, Szlovénia és Málta
  • Spanyolország és Portugália
  • Csehország és Szlovákia

Korábban az iPhone felhasználóknak be kellett zárniuk az egyik alkalmazást, majd megnyitni egy újabbat, ha olyan országokba tervezték az útvonalat, amelyek elinduláskor nem tartoztak regionális lefedettség alá. Az új térképvásárlási lehetőséggel most megszűnnek a földrajzi korlátozások. Az előzőleg megvásárolt Magyarország és Románia változat kibővítése folyamatos navigációt és útvonaltervezést tesz lehetővé 13 ország határain keresztül. Mivel az iGO primo app onboard navigációs alkalmazás, a térképeket és az egyéb tartalmakat az okos telefon tárolja, így nincs szükség internetkapcsolatra, így roaming költség sem keletkezik a külföldi navigálás során.

„Folyamatosan figyelemmel kísérjük felhasználóink visszajelzéseit az iGO My way Twitter és Facebook oldalán, és a célunk az, hogy olyan navigációs alkalmazást fejlesszünk, amely funkciói és tulajdonságai a felhasználók valós igényeihez illeszkednek. Az új térképbővítési lehetőséggel az iGO primo app felhasználói szabadabban építhetik és bővíthetik az alkalmazásukat, pontosan úgy, ahogy szeretnék” – mondta Homola Gergely, az NNG Kft. iPhone Business Unitjának vezetője.

Továbbá, a legutóbbi iGO primo app update az iTunes-on már a friss, 2011/03 Magyarország és Románia térképeket tartalmazza. További információ az applikációról a www.igomyway.com weboldalon található, a demo pedig itt tekinthető meg.

Forrás: igomyway.com
.

(Ezt a cikket 734 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?