Vodafone-Waberer’s együttmuködés a Magyar Nagydíjon

A Vodafone jóvoltából a Waberer’s Holding Zrt. logója a Vodafone McLaren Mercedes csapat mindkét autóján megjelenik a Forma-1 Magyar Nagydíj alatt. A két cég közötti Forma-1 mellett más területen is formálódik együttműködés.

A Vodafone jóvoltából első alkalommal tavaly került egy magyar cég – a Pick – logója a McLaren Mercedes versenyautóinak oldalára. Idén a közönség a 2009-es világbajnok Jenson Button, valamint a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton autóján a Waberer’s Holdingnak a logójával találkozhat.

A Forma-1-es versenysorozat rendkívüli népszerűségén keresztül a futam százezernél is több helyszíni, valamint több százmillió televíziós nézője ismerheti majd meg Magyarország és Kelet-Közép-Európa piacvezető, Európa hatodik legnagyobb közúti fuvarozó logisztikai cégét, a Waberer’s-t.

„A Vodafone a Vodafone McLaren Mercedes csapat névszponzora és ’hivatalos mobilkommunikációs partnere’. Ez a partneri viszony a Vodafone legfőbb globális szponzorációs szerepvállalása, amibe a Magyar Nagydíj idejére szeretnénk bevonni a Waberer’s Csoportot, ezzel is erősítve annak értékét, és elősegítve nemzetközi terjeszkedését.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

„A Waberer’s Csoport és a Vodafone közötti párbeszéd egyik érdekes és értékes epizódja, hogy egy nemzetközi téren ismert magyar márka a Forma-1-en keresztül juthat el sok millió hazai és külföldi tévénézőhöz. Szeretném hazánkat Európa logisztikai központjává tenni. Az ország földrajzi elhelyezkedése kiváló, a gazdasági környezet javulóban van, a fuvarozók pedig a bevezetett kereskedelmi gázolaj révén nincsenek versenyhátrányban a régió többi szereplőjéhez képest. Ennek a célnak az eléréséhez szükségesek az ehhez hasonló marketinglépések, így örömmel éltünk a Vodafone által felkínált lehetőséggel.” – mondta Wáberer György, a Waberer’s Holding elnök-vezérigazgatója.

A Waberer’s Holding Zrt. folyamatosan javítja működésének hatékonyságát, amelynek része a XXI. század kihívásainak megfelelő telekommunikációs és informatikai megoldások alkalmazása Olyan telekommunikációs megoldásokat keres, amelyek felgyorsítják az adminisztrációs folyamatokat például azáltal, hogy a vállalat mintegy kétezer gépkocsivezetője mobil adatroamingon keresztül is elküldhesse a számlázási és elszámolási folyamatokhoz szükséges dokumentumokat.

Forrás: Vodafone
.

(Ezt a cikket 487 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?