Kategóriák

Kategóriák

Busz hírek Ellenőrzések Hírek

Autóbuszokat ellenőriznek

Ismét európai közlekedésbiztonsági akció végrehajtására kerül sor. A nemzetközi fokozott közúti ellenőrzés időpontja 2011. július 28-29 – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei RFK sajtószolgálata.


Az európai kampány a közúti forgalomban részt vevők, elsősorban az autóbuszok ellenőrzésére irányul, azonban a személygépjárművekben utazók is számíthatnak ellenőrzésre.

A Rendőrség a Jász-nagykun Szolnok megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség munkatársaival együttműködve a járművezetők ellenőrzésén túl a járművek műszaki állapotát is vizsgálni fogja.

Az ellenőrzések ideje alatt folyamatos sebességellenőrzésre számíthatnak a közlekedők az ország egész területén.

A közlekedésbiztonsági akció keretén belül az ellenőrzést végzők kiemelt figyelmet fordítanak az ittas járművezetők kiszűrésére, az előzés, az elsőbbségi jog és a szabálytalan kanyarodás szabályait megszegők, tilos jelzésen áthaladók felderítésére is.

Kérik a járművezetőket, hogy kellő megértéssel és toleranciával vessék alá magukat a rendőri intézkedésnek még abban az esetben is, amennyiben egy-egy akció során több alkalommal kerülnek megállításra.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség
.

(Ezt a cikket 233 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE