Internetes útvonaltervezők segítik megtalálni a legközelebbi Bosch Car Service műhelyt

A különféle közérdekű szolgáltatások, látványosságok és turisztikai célpontok mellé a Bosch Service hálózat 83 magyar szakszervize is felkerült a Top-Map Zrt. által készített és számos navigációs szoftver, illetve internetes útvonaltervező alkalmazás által használt térképekre, ami nagyban segíti a magyar, illetve a hazánkban műszaki meghibásodással küzdő külföldi autósokat

Az idén világszinten 90. születésnapját ünneplő Bosch Service hálózat, Magyarország legnagyobb a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet 2010-es véleménykutatása szerint legismertebb és legelismertebb márkafüggetlen autószerviz hálózata, amely népszerűségét a legmagasabb minőségi követelmények szerint nyújtott szolgáltatásainak és a szakmai tradícióknak köszönheti.

Részben a navigációs szoftverek és internetes útvonaltervezők használatának térhódítása, másrészt a megváltozó ügyféligények kiszolgálása tette indokolttá a Bosch Car Service hazai műhelyhálózatának elhelyezését többek között az IGO My Way, az IGO amigo, az IGO primo és a Garmin, valamint a www.utvonalterv.hu rendszereiben, hiszen a legközelebbi szerviz hatékony elérése éppen az aktuális meghibásodással bajlódó autósok számára a legértékesebb szolgáltatás.

Az autózás és az autósport világában közismert Szujó Zoltán, aki évek óta a Bosch Car Service csapatával szervizeltet, az új szolgáltatás kapcsán elmondta: „Nagyon jó, hogy a navigációs rendszerek segítségével az autósok mostantól könnyen elérik a Bosch Car Service műhelyeit, hiszen ez a világ legnagyobb független szervizhálózata, mely itthon is országos lefedettséggel rendelkezik. Ennek megfelelően az adott márkával megegyező műszerekkel és javítási technológiával dolgoznak, gyári minőségű alkatrészeket használnak a javításokhoz. A szervizhálózat egyik legnagyobb előnye, hogy valóban foglalkoznak az ügyféllel, részletes tájékoztatást kap arról, hogy mi fog történni az autóval, és semmilyen plusz változtatást, cserét nem eszközölnek előzetes jóváhagyás nélkül.”


Az idén 125 éves jubileumát ünneplő Bosch csoport műhelyhálózatának első hivatalos központja 1921. január 1-jén nyílt meg Hamburgban. Mára, – 90 évvel később –, a Bosch Service hálózat a világ legnagyobb márkafüggetlen hálózata: 147 ország, mintegy 15 ezer központjának, több mint 80 ezer munkatársa, naponta hozzávetőlegesen 180 ezer autó javítását és szervizelését végzi el. Magyarországon nem sokkal később, 1929-ben nyitotta meg kapuit az első Bosch – Szolgálat, s tízegynéhány év alatt közel 30 műhely csatlakozott a hálózathoz.

Jelenleg 83 Bosch Service működik Magyarországon, melyek magukban foglalják az általános gépjármű-javítással foglalkozó Bosch Car Service-eket, és a dízelmotorok szervizelésére, javítására specializált Bosch Diesel Service-eket is.

Forrás: Bosch
.

(Ezt a cikket 1131 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?