Idén harmadik alkalommal nyert Superbrands díjat az iGO My way

A marketing szakemberekből álló döntőbizottság ismét Magyarország legnépszerűbb márkái közé választotta az NNG Kft. navigációs szoftvereit.

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A 17 tagú, független szakemberekből álló zsűri többek között az iGO My way márkát találta érdemesnek arra, hogy viselje a Superbrands 2011 védjegyet. Az elismerés megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként azon hazai piaci szereplők számára, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének a jövőben a márkaépítés tekintetében. Az iGO My way, mint nemzetközi szinten is sikeres magyar termék, immár harmadik alkalommal szerepel a díjazottak között.

A díj olyan pozitív visszajelzés, amely kiemeli a Magyarországon jelen lévő brandek közül azokat, amelyek egyaránt élvezik a fogyasztók és az üzleti partnerek bizalmát. A díjat odaítélő zsűri az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márka eddigi sikerességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, hiszen sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet az elismerésre.

Forrás: igomyway.com
.

(Ezt a cikket 208 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?