Egyéb Hírek

Töltse fel a kamráját is a MOL benzinkutaknál!

Helyi kistermelők élelmiszerei, kézműves termékei kaphatóak szeptember végéig minden csütörtökön a MOL kilenc benzinkútján szerte az országban. A MOL nyári akciójának célja a helyi termelők támogatása és a friss, hazai zöldségek, gyümölcsök fogyasztásának népszerűsítése. Amellett, hogy hetente egyszer helyi termelők áruit lehet majd kapni, még őstermelőktől származó zöldségek, gyümölcsök internetes előrendelésére is lesz lehetőség, amiket szintén csütörtökön lehet átvenni a kilenc kúton.

Július hetedikétől kezdve Budapest, Győr, Hévíz, Tapolca, Gárdony, Siófok, Székesfehérvár, Szolnok és Nyíregyháza egy-egy MOL benzinkútjánál csütörtökönként helyi kistermelők és őstermelők várják portékájukkal az autósokat, bicikliseket és mindenkit, aki a környék specialitásaira kíváncsi. A kúton kipakolt termékek között többnyire élelmiszerek, gyümölcsök, mézek, lekvárok lesznek kaphatóak, de néhány kútnál a helyi mesterek által készített eszközök közül is válogathatnak az érdeklődök.

Magyarország legnagyobb vállalataként a MOL számára kiemelten fontos a helyi kistermelők támogatása, és „Töltse fel a kamráját is” című akciójával az a célja, hogy benzinkútra betérők figyelmét felhívja a helyi specialitásokra, értékekre, hiszen így még többen ismerhetik meg azokat, és viszik jóhírét a környék finomságainak.

A MOL külön hangsúlyt fektet a friss, hazai gyümölcsök, zöldségek népszerűsítésére ezért a kapható helyi termékek mellett a kilenc kúton csütörtökönként átvehetőek lesznek az őstermelők azon gyümölcsei, zöldségei, amiket a vásárlók pár nappal korábban az www.elotisza.hu/akciok weboldalon rendelnek meg. A megrendelésnél be kell jelölni, mely termékből, mennyit szeretnének, és melyik benzinkúton kívánják azt átvenni, és csütörtökön a MOL kúton ott várja őket a frissen leszedett gyümölcs, mint például a pándi meggy, gönci barack vagy a besztercei szilva szezontól és területtől függően. A benzinkutak pontos címe és a megrendelés weboldala a mol.hu címlapjáról érhető el, az „Autózzon velünk” menüpont, „Aktuális akciók” ikonra kattintás után.
A MOL az Élő Tisza, a Pannonproduct és a Natúrháló kistermelőket képviselő szervezettekkel együtt hajtja végre az akciót, garantálva azt, hogy a MOL-nál megszokott kiemelkedő minőséget kapják a vásárlók.

Forrás: MOL
.

(Ezt a cikket 183 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .