Gebrüder Weiss: Kiosztja a kiváló teljesítményért járó díjakat a System Alliance Europe

Május 24-én a System Alliance Europe első alkalommal osztotta ki tagjai között a System Alliance Europe díjakat – öt kategóriában – a Krakkóban megrendezett partnertalálkozón.

Gebrüder Weiss - Transport und LogistikA díjakat a havi mennyiségi és minőségi értékelések alapján adták át. 2010-ben az alábbi partnerek bizonyultak a kategóriák legjobbjainak:

„Innováció” kategóriában a Wim Bosman Expeditie B.V. (‘s-Heerenberg) holland vállalat nyert. A vállalat mérete szerint felosztott „Minőség” kategóriában holtversenyben első lett a Rhenus Freight Logistics s.r.o. (Modřice/Csehország) és a Streck Transportgesellschaft m.b.H. (Freiburg). A legdinamikusabban fejlődő vállalatnak járó elismerést az Italsempione S.p.A. (Arluno/Olaszország) kapta. Az ünnepség csúcspontját „Az év partnere 2010-ben” díj átadása jelentette, amelyet ezúttal a Hellmann Worldwide Logistics GmbH & Co. KG (Németország) érdemelte ki. A partnertalálkozó hatvan jelen lévő résztvevője a tizenöt győztest és helyezettet nagy tapssal jutalmazta. A különleges hangulathoz a rendezvény mutatós helyszíne is hozzájárult: a díjátadó ünnepséget egy 130 méter mélyen fekvő teremben, egy régi sóbányában tartották.

„Sikeres rendezvény és szokatlan környezet. Jövőre talán mi is egy díjjal térhetünk haza.” – nyilatkozta Jürgen Wolpert a Friedrich Zufall GmbH & Co. KG partnervállalattól.

Bemutatták az elkövetkezendő három év stratégiai tervezetét
A rendezvényen vázolták a következő három év stratégiai elképzeléseit is. A tervezet többek között az alábbi témákat érinti: a CO2-kibocsátás csökkentése, egy egész Európára kiterjedő mobil adatkommunikációs rendszer bevezetése, valamint az együttműködési arány célzott javítása. A siker kulcsa a munkaügyi és döntéshozatali szervezetek folyamatos fejlesztése, mellyel megerősítették az együttműködés kezdete óta szinte változatlan szereposztásban működő kormányzati bizottság pozícióját az elkövetkezendő két évre.

A System Alliance Europe a vezető középvállalatok kompetenciáját és szakértelmét egyesíti egyetlen szervezetben. Amennyiben az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, úgy egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes kínálata áll rendelkezésére. A szervezet magas minőségi elvárásait, átlátható folyamatait és megbízható munkáját szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják.

Forrás: Gebrüder Weiss
.

(Ezt a cikket 221 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?