Gazdaság Hírek Márkahírek Rába

Rába: Újabb jelentõs megállapodás az európai haszonjármû piacon

3 éves megállapodást írt alá a Rába Futómű Kft., melynek értelmében a vállalat közel 25 millió euró értékben szállít futómű komponenseket a világ egyik vezető járműipari vállalatának.
.
A jelentős tehergépjármű gyártóval kötött szerződés a cég stratégiai törekvéseivel össz-hangban tovább erősíti a Rába beszállítói pozícióit az európai piacon. Az új együttműködésnek köszönhetően Európában összességében évente immáron mintegy 100.000 új teherautó gördül le Rába terméken a szerelőszalagról.

A futómű egységek szállítására kötött hosszú távú szerződéssel a Rába a prominens teherautó gyártó közvetlen beszállítójává lépett elő. A vállalat ezáltal újabb lépést tett kitűzött célja felé, az iparág vezető szereplőivel épít ki közvetlen, stratégiai partnerkapcsolatot.

„Hosszú távú stratégiánk helyességét és az implementálás hatékonyságát mutatja, hogy egy újabb prémium haszonjármű gyártó bizalmát nyertük el. Mindez azt bizonyítja, hogy versenyképes meg-oldásainkkal a legmagasabb szintű vevői elvárásoknak is képesek vagyunk megfelelni.” összegzett Pintér István, a Rába Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

A Rába termékek prémium kategóriás tehergépjárművekbe épülnek be. A kedvező piaci tendenciák, a növekvő vevői igények alapján a beszállítói szerződés a korábbi éveknél lényegesen magasabb értékesítési volument irányoz elő.

Forrás: Rába
.

(Ezt a cikket 298 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .