Bemutatók Érdekességek Hírek Tuning Volvo

“Üdvözlöm a fülkémben!” – Wayne Connelly és Terminátora

A Volvo Trucks online video-sorozatában, az “Üdvözlöm a fülkémben”, a világ különböző Volvo sofőrjei mutatják be munkahelyüket a nézőknek. Ebben a részben az angol Wayne Connelly kalauzol végig bennünket az Ő “Terminátorában”.
Wayne Connelly és a Terminator fémhulladékot szállít egész Angliában, heti öt napon. Amerre jár a teljes Terminátor trilógia képeivel feldíszített Volvo FH teherautó, mindig felhívja magára a figyelmet.
“Nem mehetek sehova anélkül, hogy valaki ne készítene egy fotót” mondja Wayne. “Nagyon szép, hogy a teherautót mindenhol nagyra értékelik, és nagyon boldog vagyok, hogy mindenhol felfigyelnek rá.”
Wayne Connelly kamionsofőr tizenegy éve dolgozik a fémhulladék feldolgozó szakmában északnyugat Angliában. “Édesapám is gépkocsivezető volt, és én kisfiú korom óta mindig is ezt szerettem volna csinálni. Főleg azért, mert szerettem volna saját kamiont,” – mondja. “A munka legjobb része még mindig a kamion, és A Terminátor úgy látszik, hogy teljesen elkábít kint az úton.”
.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 510 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .